Naar hoofdcontent

Overkomer

Grote Clubactie

De Grote Clubactie is inmiddels afgerond. Het ziet ernaar uit dat we € 2.000,00 hebben verdiend. En ... wie hebben de meeste loten verkocht?

Grote Clubactie

De grote clubactie is inmiddels afgerond en 27 november 2014 is de trekking geweest. Omdat we nog niet alle inkomsten van de uitgedeelde loten hebben ontvangen kunnen we de definitieve eindstand nog niet geven. Het ziet ernaar uit dat we met ons allen € 2.000,00 hebben verdiend, een geweldig resultaat!

Iedereen heeft de gekochte loten kunnen checken op de site van de Grote Clubactie. De niet verkochte en de weer ingeleverde loten zijn door het bestuur gecontroleerd en hierop is helaas geen prijs gevallen. Het beschikbare prijzenpakket van horloge.com is door ons ontvangen en bestaat uit een groene zonnebril en een voetbal. Deze prijzen zullen uitgereikt worden aan de leden welke de meeste loten hebben verkocht.

De actie waarin gesproken werd over gratis toegangskaarten tot enkele pretparken indien men 20 loten of meer verkocht bleek alleen beschikbaar als men als vereniging had gekozen voor online verkoop. Dit werd ons echter pas op een later tijdstip duidelijk en wij willen onze excuus aanbieden aan de leden die hierop hadden gerekend.

De uitslag van onze lotenverkopers is als volgt:

1: Aniek Hesselink met 64 loten
2: Hidde Laagland met 62 loten
3: Iris Olde Wolsink met 40 loten

De actie heeft ons behoorlijk veel tijd gekost en we gaan ons beraden of we volgend jaar weer mee doen of dat we een andere vorm/activiteit kunnen vinden om onze clubkas bij te vullen. Mochten jullie hierover ideeën hebben dan horen we dat graag via secretariaat@hijc.nl.

Bedankt voor jullie inzet  !!!

 

 

  • Aantal weergaven (3727)
 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Pupillennieuws
Pupillennieuws
Pupillennieuws

Vorige artikel

Nieuwe HIJC leden
Nieuwe HIJC leden
Nieuwe HIJC leden