Naar hoofdcontent

Overkomer

Tijdig opzeggen lidmaatschap, trainingen en licenties

Het huidige schaatsseizoen is helaas alweer ten einde. We hopen u volgend seizoen weer op de ijsbaan te zien, maar als u het lidmaatschap wilt opzeggen, doe dit dan vóór 1 juli.

Tijdig opzeggen lidmaatschap, trainingen en licenties

Het huidige schaatsseizoen loopt alweer op zijn einde. De Hengelose IJsclub wordt bij de trainingskaarten (dit is de toegang tot de IJsbaan Enschede) geconfronteerd met de werkwijze van de KNSB dat bij niet-tijdige opzegging tot automatische verlenging wordt overgegaan, waarna de kosten van trainingskaarten aan HIJC in rekening worden gebracht. Indien niet tijdig wordt afgemeld, blijft u dus het komende seizoen conform de huidige gegevens geregistreerd in ons systeem, en ontvangt u dus een factuur voor de daarmee gepaard gaande kosten.

Dit betekent dat u in de onderstaande situaties zelf actie dient te ondernemen:

Afmelden licentie

Binnen de HIJC hebben alle pupillen een wedstrijdlicentie, evenals de leden van de junioren1groep, de wedstrijdgroepen en de marathongroep. Licentiehouders die volgend seizoen géén gebruik willen maken van een licentie dienen zichzelf af te melden bij de KNSB. (zie ook het andere bericht in de overkomer inzake veranderd beleid licentiehouders

 

Afmelden trainingskaart IJsbaan Twente

Actief schaatsende leden die willen stoppen met schaatsen worden verzocht dit tijdig, doch uiterlijk 1 juli a s te melden per e-mail aan de ledenadministratie:  ledenadministratie@hijc.nl

 

Opzeggen lidmaatschap

Indien u het lidmaatschap van de HIJC wilt beëindigen, dient u dit aan ons door te geven (ledenadministratie@hijc.nl) vóór 1 juli a.s.

 

Pascalle de Kraker
HIJC Ledenadministratie
ledenadministratie@hijc.nl
074-2778129 

 

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Zomertraining actieve masters recreanten
Zomertraining actieve masters recreanten
Zomertraining actieve masters recreanten

Vorige artikel

Nieuwe HIJC leden
Nieuwe HIJC leden
Nieuwe HIJC leden