Naar hoofdcontent

Overkomer

HIJCers reizen af naar Grefrath voor interclub

Vroeg in de ochtend vertrokken Eloise, Esmee, Thomas, Ahmad, Evelien, Elise, Tom en Mart samen met hun coach Guide Gosselink naar Grefrath voor een interclub.

HIJCers reizen af naar Grefrath voor interclub

Bij aannkomst op de buitenbaan (wat zijn wij toch verwend met onze overdekte ijsbaan in Enschede) bleek het flink te regenen en dachten de kinderen dat de wedstrijd wel uigesteld zou worden. Maar er werd gewoon gestart, daar keken enkele wel een beetje vreemd van op. Dat ze toch gestart zijn was achteraf best wel stoer. Doorweekt kwamen ze de baan af na de eerste afstand. Mart zegt daarover: 'Ik zag niks, want ik moest alleen maar knipperen.' Gelukkig werd het na de eerste afstand droog en konden ze de tweede afstand en de estafette droog afleggen. Wat een beleving was dat. Deze dag zullen Eloise van der Sligte, Esmee en Thomas Hesselink, Ahmad Hafeez, Evelien Gosselink, Elisa Stenvers, Tom Kromhout van der Meer en Mart Polman nog lang onthouden. 

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.