Naar hoofdcontent

Overkomer

Irma en Hans; de nieuwe ledenadministratie

Na vele jaren de HIJC ledenadministratie te hebben gerund, is Ivar Hannessen ermee gestopt. Gelukkig is er opvolging gevonden: Irma Jacobs en Hans Grootenhaar. Zij stellen zich hier even voor.

Irma en Hans; de nieuwe ledenadministratie

Mijn naam is Irma Jacobs. Samen met Hans Grootenhaar heb ik het stokje overgenomen van Ivar Hannessen voor de ledenadministratie van de Hengelose IJsclub. 

In mijn jeugd ben ik jaren schaatsend lid geweest van de IJsclub Eindhoven. Mijn laatste keer op de schaats was een prachtige toertocht samen met man en kinderen op natuurijs in Dwarsgracht.

Als onze oudste zoon Hanz 5 jaar is vinden wij het tijd dat hij leert schaatsen. Eerst schaatst hij iedere week met papa. Aansluitend een paar jaar later is hij gaan G-schaatsen bij Stichting de Springplank en sinds 2015 schaatst hij bij de Hengelose IJsclub. Onze jongste zoon Haiying is afgelopen zomer gestart met skeeleren en begint dit seizoen met schaatsen.

Om als ouder van twee schaatsende kinderen iets terug te kunnen geven aan de club stap ik samen met Hans in het avontuur dat ledenadministratie heet.

Met vriendelijke groet,
Irma Jacobs

 

Ik ben Hans Grootenhaar 51 jaar. Ik ben lid van de HIJC vanaf 2001.

Als actief schaatser heb ik al verschillende trainers gehad. Ik ben begonnen bij wijlen Henk Grootbramel, daarna bij Ben Smeeman (Bens Weissenseegroep) om de laatste jaren op donderdagavond recreantengroep 6 bij Gerard Bootsveld te trainen. Ook zomers train ik op dinsdag bij de grond/skeeletraining van Hans Vollenbroek en donderdag fietstraining bij Erwin van de Sande.

In de loop der jaren ben ik als vrijwilliger actief geweest als zomertrainer (8 jaar), looptrainer bij de pupillen en schaatstrainer bij de recreanten op zaterdag. Gezien mijn huidige werksituatie (ik ben verpleegkundige op een gesloten behandeleenheid in een psychiatrisch instelling) heb ik onvoldoende invloed op mijn werkrooster, waardoor ik maar één vaste avond kan plannen.

Om toch naast actief sporten een bijdrage te willen leveren aan de grote vraag aan vrijwilligerswerk om een sportvereniging te faciliteren, lijkt mij de werkzaamheden van ledenadministratie een passende functie, dit in samenwerking met Irma.

Met vriendelijke groet,
Hans Grootenhaar
 


 

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Nieuws van de G-toppers
Nieuws van de G-toppers
Nieuws van de G-toppers

Vorige artikel

Skeeleren, je houdt ervan of je haat het
Skeeleren, je houdt ervan of je haat het
Skeeleren, je houdt ervan of je haat het