Naar hoofdcontent

Overkomer

Nieuws van de G-toppers

Met het schaatsseizoen voor de deur kijken wij nog even terug naar het afgelopen skeelerseizoen. Met als hoogtepunt de Nationale Spelen in Doetinchem, maar ook andere mooie momenten.

Nieuws van de G-toppers

Zo hebben Annelien en Anne afgelopen zaterdag 15 september meegedaan aan een leuke combinatiewedstrijd skeeleren/wielrennen op de skeeler- en wielerbaan in Deventer. Dit in het kader van de Nationale Sportweek die dit jaar zijn start heeft in Deventer. Anne en Annelien hebben daar aan iedereen laten zien dat ook zij er als sporters helemaal bij horen. Leuk dat de wielervereniging deze G-sportwedstrijd organiseerde.

Fijn ook dat Jarno weer mee probeert te trainen met de snelle dames en heren van Hans Vollenbroek. Na enige tijd niet te hebben kunnen skeeleren probeert Jarno het nu weer op te pakken. En hopelijk gaat dat zo goed dat hij in maart 2019 deel kan nemen aan de Special Olympics World Summer Games in Abu Dhabi.

Als afsluiting van dit skeelerseizoen hebben we met de rijders nog een drankje gedronken in de stad. Daarbij hebben alle rijders als cadeautje voor hun altijd tomeloze inzet een paar “Winnaar” sokken gekregen. Met dank aan Remco Pieper van Vision Sports voor het meedenken voor het leuke cadeau en een kleine bijdrage. (Zie foto)

Op dit moment hebben de rijders even rust maar 1 oktober starten ook wij weer met het schaatsseizoen. We hebben er zin in!

Rieke Tibben
Coördinator G-Schaatsen en G-Skeeleren HIJC
riekevrieler@gmail.com

Met dank aan HIJC sponsor: Vision Sports

 

  • Aantal weergaven (2272)
 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Pupillennieuws
Pupillennieuws
Pupillennieuws

Vorige artikel

Irma en Hans; de nieuwe ledenadministratie
Irma en Hans; de nieuwe ledenadministratie
Irma en Hans; de nieuwe ledenadministratie