Naar hoofdcontent

Overkomer

Nieuw bij de wedstrijdgroep

Stella Rikkerink is dit seizoen nieuw bij de wedstrijdgroep gekomen. Zij heeft een stukje geschreven over haar ervaringen als nieuweling tijdens de zomertraining van de wedstrijdgroep. 

Nieuw bij de wedstrijdgroep

Hoi!

Ik zal me eerst even voorstellen, ik ben Stella Rikkerink en ben 13 (bijna 14) jaar. Ik zit vanaf het begin van dit skeelerseizoen in de wedstrijdgroep van de HIJC. Ik kreeg een telefoontje met of ik naar de wedstrijdgroep zou willen. Daar hoefde ik niet lang over na te denken, ik wilde beter worden en vooruitgang boeken. Die vooruitgang heb ik zeker geboekt. In het begin was het trainen allemaal een beetje lastig door Corona. Je moest bijvoorbeeld op donderdag zelf gaan wielrennen in plaats van met de groep.

Toen ik net bij de wedstrijdgroep kwam, was trainen best zwaar want door Corona had ik ook al een paar maand stilgezeten. Ondanks Corona merk ik nu wel echt dat ik veel ‘beter’ ben geworden. Ik heb ook veel beter de techniek onder controle.

Het kamp kon helaas niet volledig doorgaan dit jaar, dus we hadden eigenlijk wel gewoon kamp maar zonder het overnachten. Het was super gezellig. We begonnen op vrijdag met trainen, zaterdag hadden we ’s middags een lekkere lunch met een hele lekkere pastasalade, en ’s avonds een barbecue bij het clubgebouw. Dit was ook heel erg gezellig. Zondag hadden we nog een tijdrit in Weerselo, dat was wel even zwaar.

Ik ben blij dat ik in de wedstrijdgroep zit en hoop nog beter te worden.

Groetjes,
Stella Rikkerink

wedstrijdgroep HIJC

 

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Kennismaken!
Kennismaken!
Kennismaken!

Vorige artikel

Pupillennieuws
Pupillennieuws
Pupillennieuws