Naar hoofdcontent

Overkomer

Nieuwe technische commissie HIJC

Graag willen wij ons hierbij voorstellen als de nieuwe technische commissie (TC) van de Hengelose IJsclub.

Nieuwe technische commissie HIJC

Bert Jaspers

Ik ben 51 jaar en ben door onze kinderen zeer betrokken geraakt bij het schaatsen. Zelf heb ik ook vele jaren met plezier geschaatst en training gegeven aan pupillen en wedstrijdgroepen. Veel heb ik geleerd van Herman Bruggink en Demian Roelofs v.w.b. het geven van trainingen. Onze dochter Naomi schaatst nog bij de HIJC en onze zoon Job schaatst bij de KNSB Twente selectie. Naast het schaatsen ben ik manager in de zorg / coach.
(foto links)
 

Bart Jongman

Ik ben 47 jaar en inmiddels ruim 30 jaar lid van de HIJC. In mijn jeugd ben ik zelf jarenlang wedstrijdschaatser geweest, destijds onder mn. Anton Roelofs, Freek Schipdam en Hans Vollenbroek. Tot op de dag van vandaag schaats ik nog steeds actief bij de recreanten en rij mijn rondjes ’s winters op de dinsdagavond en zaterdagochtend. Mijn dochter Maud schaatst momenteel bij de KNSB Twente selectie. Naast het schaatsen ben ik in het dagelijkse leven ondernemer en vanuit deze hoedanigheid tevens kledingsponsor van de HIJC.

Als TC-ers zullen wij regelmatig aan de baan staan om de wedstrijdgroepen te blijven volgen en in nauw contact te blijven met alle trainers. Dus wellicht zien wij elkaar aan de baan!
(foto rechts)


Technische commissie

In hoofdlijnen zorgt de TC voor de definitieve indeling van schaatsers en aanstelling van trainers voor de wedstrijdgroepen. Hiervoor staat de TC in nauw contact met alle trainers uit de wedstrijdgroepen inclusief de marathon groep. De TC zorgt voor indeling van de teams voor de verschillende interclubs. Indien er vragen of problemen zijn waarvoor de schaatsers en ouders niet bij de trainers terecht kunnen, kan men zich wenden tot de technische commissie. Daarnaast stelt de TC faciliteiten beschikbaar voor de trainers voor het organiseren van trainingskampen.

Heeft u vragen aan de technische commissie, dan kunt u contact opnemen met:

Coördinator TC: Bert Jaspers
E-mail: bbjaspers@t-online.de
Tel: 06 - 51864158

 

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Op trainingskamp in Erfurt…
Op trainingskamp in Erfurt…
Op trainingskamp in Erfurt…

Vorige artikel

Even voorstellen: Dennis Winters
Even voorstellen: Dennis Winters
Even voorstellen: Dennis Winters