Naar hoofdcontent

Nieuws van de G-toppers

We zitten alweer lekker in het seizoen. 2 november hebben 5 rijders meegedaan aan een shorttrackwedstrijd van Team GO. Dit was een reguliere regiowedstrijd met pupillen en junioren én onze G-rijders dus. Een mooie gevalletje van #PlayUnified. 

Nieuws van de G-toppers

En wisten jullie al dat onze topper Maartje Athlete Leader (ambassadeur) is van Special Olympics Nederland? In die functie heeft ze al de Special Olympics Regionale Spelen in Hardenberg mogen openen inclusief speech en medailles uitreiken. Ook krijgt ze diverse trainingen en komt er binnenkort nog iets heel speciaals aan als alle medewerkers van Aveleijn (haar woon- en werklocatie) hun kerstpakket gaan shoppen. 
Om al haar belevenissen te laten zien heeft ze nu Instagram. Ga je haar ook volgen? Zou super gaaf zijn!

En nu we het toch over de speciale kwaliteiten van onze G-toppers hebben: wisten jullie dat je onze G-toppers ook gewoon in het wild kan spotten.... als ze lekker aan het werk zijn?
Zo werkt oud G-topper Anne bij Downtown in Oldenzaal (grote markt). Wil je lekker eten in Almelo, dan moet je bij de toppers Agaath en Maartje zijn. Agaath werkt bij Heerlijk Happy (Den Alerdinck) en Maartje werkt sinds kort bij lunchroom Feijn (bibliotheek). Een andere leuke plek waar oud G-toppers aan het werk zijn is Wattez in Enschede (Van Heekpark).

Dus: zin in koffie of een lekker broodje? Bezoek dan eens zo'n leuke plek. De appeltaarten die er geserveerd worden, zijn sowieso altijd lekker!

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Rieke Vrieler
Coördinator G-Schaatsen en G-Skeeleren HIJC
riekevrieler@gmail.com

 

 

 

  • Aantal weergaven (138)
 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Trainingskamp Erfurt 2019
Trainingskamp Erfurt 2019
Trainingskamp Erfurt 2019

Vorige artikel

Racerunning voor jong en oud!
Racerunning voor jong en oud!
Racerunning voor jong en oud!

x