Naar hoofdcontent

Overkomer

Nieuws van de G-toppers

Schaatsen uit, Skeelers alweer aan…. Het schaatseizoen zit er voor ons ook weer op. We kijken terug op vooral een gezellig seizoen met twee nieuwe vrolijke leden en veel gezelligheid tijdens de trainingen met schaatsers op proefles en de nodige hulp daarbij.

Nieuws van de G-toppers

En we zijn dankbaar dat 2 van onze trainers langzamerhand weer opkrabbelen nadat hun lichaam hun even in de steek heeft gelaten. Hopelijk kunnen beide aankomend seizoen weer vol uit meeschaatsen op het ijs.

We kijken ook terug op een, voor Jarno, prachtige periode in Abu Dhabi. Er is een grote last van hem afgevallen door nu met medailles naar huis te komen (dat lukte helaas niet in Zuid-Korea). En wat heeft hij het fantastisch gedaan. De omstandigheden zaten hem niet mee met een veel te gladde ondergrond maar deze kracht heeft hij weten om te zetten in iets moois. Ook stond hij er voor zijn teamgenoten en andere sporters van Team NL. Ook heeft hij kunnen genieten van wat een ander land allemaal voor moois te bieden heeft.

Dinsdag 7 mei trekt ook de rest van onze deelnemers de skeelers weer aan voor ons skeelerseizoen. Is er nog volop plek voor nieuwe deelnemers dus als jullie nog mensen weten met een verstandelijke beperking die graag kennis wil maken met G-skeeleren: laat ze dan een keertje op dinsdagavond tijdens onze trainingen mee kijken. We trainen altijd op de combibaan van 19:30 t/m 20:30.

Tot ziens op Combibaan Hengelo!!!

Rieke Tibben
Coördinator G-Schaatsen en G-Skeeleren HIJC
riekevrieler@gmail.com

© foto van Jarno: Bart Weerdenburg

 

  • Aantal weergaven (1182)
 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Marathongroep
Marathongroep
Marathongroep

Vorige artikel

VisionSports Skeelercompetitie
VisionSports Skeelercompetitie
VisionSports Skeelercompetitie