Naar hoofdcontent

Overkomer

Onderhoud clubgebouw, een nieuwe look

Binnen de HIJC werd al enige tijd nagedacht over het opknappen van het clubgebouw.

Onderhoud clubgebouw, een nieuwe look

Nadat we in het najaar van 2017 het buitenschilderwerk aan het clubgebouw bij de Combibaan hebben uitgevoerd zijn we in januari begonnen met onderhoudswerkzaamheden in het clubgebouw. In overleg met een interieurstyliste is een ontwerp gemaakt voor het opnieuw inrichten van de kantine. Het betreft voornamelijk een aangepaste opstelling en uitbreiding van het meubilair, een betere verlichting, betimmering van de bar, enz. En last but not least een geheel nieuwe kleurstelling, in de stijl van HIJC.

Tot nu toe zijn alle schilderwerkzaamheden in de kantine klaar. Net zoals bij het buitenschilderwerk in 2017 is er onder bezielende leiding van Ben Rouweler en Jan Lammerink door de vrijwilligers  3 dagen in de week in een ontspannen sfeer en in goede harmonie hard gewerkt. De firma Bunte uit Hengelo heeft de benodigde verf, saus, kwasten, enz. geleverd en ons de nodige adviezen gegeven. De kantine heeft een metamorfose ondergaan, een geheel nieuwe look met een warme uitstraling. De andere werkzaamheden volgen later dit jaar.  

Gerard Ruiter, namens alle vrijwilligers

Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.