Naar hoofdcontent

Overkomer

Pascalle de Kraker: Tot ziens

Pascalle de Kraker die jarenlang onze ledenadministratie heeft gedaan gaat de HIJC verlaten omdat ze gaat verhuizen naar Eindhoven.

Pascalle de Kraker: Tot ziens

Het is een tijd van komen en een tijd van gaan. Voor ons is de tijd gekomen om te gaan. Aankomende zomervakantie verhuizen wij naar Eindhoven vanwege werk. Mijn 3 kinderen hebben bij de HIJC de basisbeginselen van het schaatsen geleerd en mijn oudste twee kinderen zijn doorgegaan met schaatsen. Patrick in de wedstrijdgroep en Eline mijn dochter is op een bepaald moment overgestapt naar een andere vereniging (shorttrack en langebaan). Ik stond (in het verleden) geregeld te kleumen aan de kant van de ijsbaan op een gegeven moment dacht ik, ik kan beter ook lekker gaan schaatsen. Ik heb vervolgens een leuke tijd gehad bij de HIJC en veel geleerd.

 Afgelopen jaren heb ik de ledenadministratie opgepakt. Een van de redenen dat ik dat ging doen was vanwege het feit dat alle trainers, vrijwillig klaar staan voor mij en voor mijn kinderen.  Als je bijvoorbeeld kijkt naar de trainers van de wedstrijdgroepen is dat in de zomer 4x per week en in de winter 3x per week tevens is er altijd wel een trainer aanwezig geweest bij de wedstrijden. Dit ging allemaal in vrije tijd en vrijwillig. Zelf training geven zit ervoor mij niet in (gezien mijn capaciteiten op de schaats), maar de ledenadministratie kon ik wel gaan doen. Het was een hele klus, maar ook leuk om te doen. Het is niet alleen ledengegevens bijhouden, maar bijvoorbeeld ook contacten met de KNSB en de ijsbaan onderhouden ivm verzekeringen, baankaarten en licenties en gegevens aanleveren aan het bestuur en trainers en nieuwe leden uitleggen bij wie ze moeten zijn e.d.. Met name het eerste jaar dat ik de ledenadministratie deed kostte behoorlijk wat tijd, dit vanwege het feit dat je, je het nog eigen moeten maken en je eigen structuur moet aanbrengen en moet ontdekken wat  het prettigste werkt. Gelukkig is Ivar bereidt om de ledenadministratie over te nemen, hij zal ook wel zijn draai eraan geven wat voor hem het prettigste werkt. Ik wens hem veel succes toe!

Tot ziens, mogelijk op de ijsbaan in Enschede, Patrick en Eline doen misschien nog wel een keer mee met een betaalwedstrijd in Enschede en Patrick doet misschien nog wel een keer mee met de clubkampioenschappen.   Wij blijven lekker schaatsen, maar dan in Eindhoven of Tilburg. Ik wens iedereen veel schaatsplezier toe.

Groeten,

Pascalle de Kraker

 

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Van de voorzitter...
Van de voorzitter...
Van de voorzitter...

Vorige artikel

Even voorstellen: Ivar Hannessen
Even voorstellen: Ivar Hannessen
Even voorstellen: Ivar Hannessen