Naar hoofdcontent

Overkomer

Van de voorzitter...

Berichten van de bestuurstafel en andere bijzonderheden door Hans Laagland.

Van de voorzitter...

Het bestaansrecht van een vereniging is te vinden in voldoende leden, gezonde financiën en genoeg vrijwilligers. HIJC is een vereniging met circa 500 leden, voor een schaatsvereniging is dit uitzonderlijk veel. We bestaan al 125 jaar, zijn de grootste ijsclub in Twente en behoren tot de grootste ijsclubs van Nederland. We hebben de financiën op orde en hebben zelfs kunnen investeren in de aanleg van een Combibaan. We hebben ontzettend veel vrijwilligers maar komen er nog een paar te kort.

Een te kort aan vrijwilligers tast het bestaansrecht van onze ijsclub aan, daar ben ik van overtuigd. Nu wil ik niet somberen en roep ik niet iedereen op om zich maar meteen aan te melden als vrijwilliger. Wel vind ik dat de leden zich ervan bewust moeten zijn dat we allemaal een bijdrage kunnen leveren, het maakt niet uit of dit een kleine of grote is. Ik kan jullie verzekeren dat het tijd zal kosten maar dat je voor deze investering weer heel veel terug zal krijgen.

Wat zoeken we dan……..? We zoeken al een tijd leden voor de commissies: sponsoring, evenementen en Combibaan Hengelo. Voor onze vereniging is het van groot belang, dat deze posities worden ingevuld. Mocht iemand interesse hebben en willen weten wat deze werkzaamheden inhouden dan kan hij/zij zich melden bij het secretariaat van HIJC.

Tot zover mijn bericht. Het is al laat en moet er morgen vroeg uit. Naar het Breda ……. maar daar zal ik jullie verder niet mee lastig vallen.

Hans Laagland
Voorzitter HIJC

 

 

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Nieuwe HIJC leden
Nieuwe HIJC leden
Nieuwe HIJC leden

Vorige artikel

Pascalle de Kraker: Tot ziens
Pascalle de Kraker: Tot ziens
Pascalle de Kraker: Tot ziens