Naar hoofdcontent

Overkomer

Racerunning

Ondanks dat het inmiddels januari is, zijn de weergoden ons goed gezind en hebben wij met de racerunner nog weinig trainingen over hoeven slaan.

Racerunning

Elke maandag en zaterdag om 10 uur waren er een aantal bikkels present om rondjes te lopen. De ene keer ging dit beter dan de andere keer, maar allemaal stuk voor stuk merken we dat onze lichamen niet zo goed tegen het vochtige weer van de afgelopen weken kunnen. De één na de ander moest wel eens een keer verstek laten gaan omdat het lichaam flink protesteerde.
Inmiddels hebben we allemaal geïnvesteerd in de nodige winddichte thermo-onderkleding en handschoenen maar dan nog valt het niet mee om ons warm te lopen bij deze waterkoude. Toch wint het even in de buitenlucht kunnen bewegen vaak van de kou die we dan moeten trotseren.

Dus supertrots op het doorzettingsvermogen van ons clubje, maar wij snakken allemaal eigenlijk wel naar vorst met een lekker zonnetje of het voorjaar. Jullie toch ook!!

Gerlinda Huizing

 

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Toekomst van HIJC
Toekomst van HIJC
Toekomst van HIJC

Vorige artikel

Sponsors in beeld: DROST LETSELSCHADE BV
Sponsors in beeld: DROST LETSELSCHADE BV
Sponsors in beeld: DROST LETSELSCHADE BV