Naar hoofdcontent

Sponsors in beeld: VISION SPORTS

De komende periode zullen wij ons sponsors gaan uitlichten en nader aan jullie voorstellen, deze keer Vision Sports;

Sponsors in beeld: VISION SPORTS

Begin van Vision Sports
Ruim negen jaar geleden maakte Remco Pieper een opmerkelijke carrièreswitch. Hij nam ontslag bij de politie en werd zelfstandig ondernemer. In het oude pand van dierenzaak Reef in de
Drienerstraat op nummer 31 begon hij met een eigen sportzaak: Vision Sports. Speciaal gericht op schaatsers en wielrenners.

Negen jaar later
Sinds eind december 2018 is Vision Sports gevestigd op Dienerstraat 33. De winkel heeft nu 100 vierkante meter meer dan het oude winkelpand waardoor er meer ruimte is voor een betere presentatie, grotere werkplaats en uitgebreider assortiment.

Waar is Vision Sports in gespecialiseerd?
Bij Vision Sports kan je terecht voor racefietsen en mountainbikes van de merken; Bianchi, Cervelo, Merida en Focus. Daarnaast bieden we ook sportieve E-bikes, Gravel racer en Cyclocrossfietsen aan.

In de wintermaanden kan je terecht voor schaatsen, schaatsonderhoud en schaatsverhuur. Wil je in de zomermaanden lekker skeeleren? Kom dan in de zomermaanden langs voor skeelers of skeelerverhuur.Ook als u zich wil laten informeren of gewoon een goede bak koffie wilt drinken bent u van harte welkom bij Vision Sports.

Vision Sports
Drienerstraat 33
7551 HK Hengelo
Tel. 074-2500012
E-mail info@visionsports.nl

 

 

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Van de voorzitter
Van de voorzitter
Van de voorzitter

Vorige artikel

Even voorstellen: Corinne de Lange
Even voorstellen: Corinne de Lange
Even voorstellen: Corinne de Lange

x