Naar hoofdcontent

Even voorstellen: Corinne de Lange

De Hengelose IJsclub heeft een nieuwe vrijwilliger bij het secretariaat. Corinne de Lange is dit seizoen begonnen en stelt zich hier nog even voor.

Even voorstellen: Corinne de Lange

Vorig seizoen ben ik begonnen als jurylid bij BC Twente. Hierdoor raakte ik meer betrokken met het schaatsen in de regio. En toen ik hoorde dat Maureen ging stoppen wou ik het graag overnemen. Maureen, bedankt voor de goede overdracht.

Afgelopen jaren ben ik, als supporter, naar veel internationale wedstrijden geweest. Zoals oa Vancouver, Calgary, Erfurt, Berlijn en Hamar. Maar ook de NK, NSSV talentendag en de IJsselcup zijn wedstrijden die ik graag bezoek. En pas geleden voor het eerst naar de NK clubs. Wat was ik trots dat mijn club, de Hengelose IJsclub, mee mocht doen. Een beetje schaatsgek ben ik dus wel.
Zelf schaatsen doe ik niet veel. Maar als er natuurijs is dan ben ik zekers op de combibaan te vinden. Hopelijk zien we elkaar deze winter op natuurijs. Mocht dat niet lukken dan zie ik jullie op de ijsbaan in Enschede.

Voor vragen mag je altijd contact opnemen met het secretariaat.

Trots om onderdeel te zijn van deze club.

Met vriendelijke groet,
Corinne de Lange

secretariaat HIJC
secretariaat@hijc.nl
06-10799397

 

 

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Sponsors in beeld: VISION SPORTS
Sponsors in beeld: VISION SPORTS
Sponsors in beeld: VISION SPORTS

Vorige artikel

IJSTIJD!
IJSTIJD!
IJSTIJD!

x