Naar hoofdcontent

Overkomer

Thuis-Fit programma’s voor HIJC leden

Naar idee van Linda Schlosser hebben wij besloten onze leden tijdens de Corona situatie regelmatig thuis-fit programma’s te gaan aanbieden.

Thuis-Fit programma’s voor HIJC leden

Om jullie allen te stimuleren in beweging en fit te blijven zal ik 3x per week een thuis-fit programma op de HIJC website en via Facebook en Instagram laten plaatsen. Hierbij de link naar de HIJC website: https://www.hijc.nl/Zomeractiviteiten/Droogtraining-thuis

Deze workouts bestaan voornamelijk uit oefeningen die relatief makkelijk in huis, in de tuin of rondom het huis uit te voeren zijn. Ik probeer vooral veel variatie aan te brengen in de workouts en dus niet alleen de traditionele schaatsoefeningen. Sommige workouts zullen in 1e instantie voor enkelen wat te zwaar kunnen zijn, pas daarbij gerust het aantal herhalingen of rondes in maar probeer jezelf wel te blijven uitdagen. Ben je zelf al wekelijks aan het hardlopen of fietsen dan is het raadzaam alsnog deze workouts ernaast te volgen voor de algehele fitheid.

Vanaf deze week zullen de workouts op elke maandag, woensdag en vrijdag avond rond 19:00 geplaats worden. Wij zouden het erg leuk vinden als jullie je ervaringen met ons delen (via social media of anders per e-mail aan b.jongman@hijc.nl) zodat we ook kunnen achterhalen of er voldoende animo is voor deze workouts.

Succes en hopelijk tot snel weer gewoon op de fiets of combibaan!

Bart Jongman

 

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Algemene Ledenvergadering 2020
Algemene Ledenvergadering 2020
Algemene Ledenvergadering 2020

Vorige artikel

Kennismaken!
Kennismaken!
Kennismaken!