Naar hoofdcontent

Overkomer

Van de G-toppers

Fijn dat we weer elke week kunnen schaatsen. Sommige g-toppers hadden we al een tijd niet meer gezien. Fijn om iedereen weer te kunnen zien.

Van de G-toppers

Aan het begin van het seizoen trainen we vooral weer de basistechniek van het schaatsen. Dus veel onder poortjes doorschaatsen om de schaatshouding er weer goed in te krijgen. Ook proberen we tijdens de training veel spellen te doen. Tikkertje en ‘ijshockey' met zachte sticks en een dobbelsteen zijn favoriet. Afgelopen 21 november zouden wij eindelijk weer een wedstrijd hebben. Echter werd deze op het laatste moment toch weer afgeblazen. Hopelijk kunnen we aan het einde van het seizoen nog een keer een wedstrijd schaatsen.

Dit seizoen hebben we ook een nieuwe vrijwilliger in ons midden. Simon Dasselaar, de neef van Sem die altijd trouw met Sem meegaat naar de training, dacht laatst een keer: “goh: ik kan ook wel een keer mee schaatsen”. En dat maakte hem zo enthousiast dat hij dat elke week wel wil doen. Daar zijn wij erg blij mee! Welkom Simon!

Ook werden wij afgelopen week verrast door een bezoekje van de Sint en zijn pieten. Fijn dat dat ook weer kon. We zijn goed verwend met heerlijke pepernoten en hebben laten zien echte hulppieten te zijn door verschillende piet-schaatsoefeningen te doen.

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Nieuwe sponsor
Nieuwe sponsor
Nieuwe sponsor

Vorige artikel

Van de voorzitter
Van de voorzitter
Van de voorzitter