Naar hoofdcontent

Overkomer

Van de redactie

...en dan is het al weer zomer!

Van de redactie

En dan is het al weer zomer. Er is al weer volop gefietst en alle oude en nieuwe contacten zijn weer op het oude sportieve niveau. …toch? Nee natuurlijk niet, hoe graag we ook willen, ook deze Overkomer is nog steeds doordrenkt met Covid-berichten en impact.

Gelukkig blijft de binding binnen de HIJC, in ieder geval online, onverminderd bestaan. Natuurlijk, het is zomer en daarmee is een ijsclub al gauw wat minder in beeld en er is weliswaar minder input voor de website en voor de Overkomer. Toch hebben wij als webmasters wel de indruk dat de leden de website actief blijven bezoeken en  we moeten ook zo nu en dan nog een bericht plaatsen. Maar per saldo weinig werk aan de winkel.

Dat brengt mij op het volgende. Websitebeheer of de Overkomer vullen en redigeren is niet persé veel werk en doorgaans erg leuk om te doen. Je weet immers altijd als eerste alle nieuwtjes. Toch hebben Iris en ik (Rob) recent besloten om deze vrijwillige taak niet meer te willen doen. Toevallig kwamen we tegelijk tot dit besluit. Vrijwilligerswerk moet passen in de algehele balans van werk en privé en moet daarin de juiste energie opleveren.

Vanzelfsprekend zullen we Marike ondersteunen zolang er geen vervanger(s) is maar ik / wij willen deze gelegenheid aangrijpen om een oproep te doen.

Dus; lijkt het je leuk om mee te denken aan websitebeheer, plaatsen van berichten, artikelen en opmaak van de Overkomer? Meld je dan aan via; webmaster@hijc.nl

Ook als je eerst meer wilt weten…mail gerust!

Marike, Iris en Rob

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Van onze sponsor Chill-Dept
Van onze sponsor Chill-Dept
Van onze sponsor Chill-Dept

Vorige artikel

Van de voorzitter
Van de voorzitter
Van de voorzitter