Naar hoofdcontent

Overkomer

Van onze sponsor Chill-Dept

Sinds kort is Chill-Dept sponsor van de Hengelose Ijsclub, maar wat is of Chill-Dept eigenlijk? Lees het in dit artikel, ook als je 10% korting wil op je eerst volgende aankoop bij Chill-Dept.

 

Chill-Dept. is een jonge en onderscheidende leverancier van buitenmeubelen. Wij houden van het buitenleven, onze belangrijkste inspiratiebron.

Door onze voorliefde voor mooie kwaliteitsproducten laten wij ons graag verleiden door het gebruik van hoogwaardige materialen en vakmanschap. Kenmerkend voor alle onze buitenmeubels is het gebruik van duurzame materialen zoals teak hout, Sunproof stoffen en cortenstaal.

De Chill-Dept. collectie bestaat oa. uit diverse opvouwbare en makkelijk verplaatsbare teak houten relax stoelen, heerlijke zachte en comfortabele outdoor zitzakken en robuuste buitenhaarden.
 

Speciaal voor alle HIJC leden bieden wij een korting van 10% op de aankoop via onze webshop www.chill-dept.com. Stuur daarvoor een e-mail met jouw lidmaatschap nummer naar support@chill-dept.com, wij zullen dan een kortingscode toesturen die je dan kan ingeven bij jouw bestelling.

LIFE IS BETTER OUTSIDE!

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Wedstrijdschaatsen in de zomer
Wedstrijdschaatsen in de zomer
Wedstrijdschaatsen in de zomer

Vorige artikel

Van de redactie
Van de redactie
Van de redactie