Naar hoofdcontent

Overkomer

Van de voorzitter

Ik schrijf dit stukje op dinsdagavond, morgenmiddag krijgen we te horen of er een avondklok komt. Die was door de regering de afgelopen week al helemaal voorbereid, zoals ik dat indertijd thuis ook bij mijn nieuwe schaatsen heb gedaan. 

Van de voorzitter

Eerst laten ze een paar keer terloops het woord “avondklok” vallen. Bij mij was dat: “Ik heb echt nog geen nieuwe schaatsen nodig hoor.” Dan worden alle voorbereidingen toch maar alvast getroffen. “Ik heb eens naar die Viking ijzers gekeken.” In de de volgende fase wordt er gekeken wat de buurlanden doen. “Weet je wie uit mijn trainingsgroep nu ook al nieuwe schaatsen heeft?” En morgen dan de persconferentie: “Ik ga naar de winkel, maar ik weet nog niet zeker of ik ze zal kopen.”

Kortom, ik verwacht dat die avondklok er wel zal komen en vraag me af of we dit seizoen nog wel kunnen schaatsen. Evengoed hoop ik dat iedereen ook deze periode weer goed en gezond doorkomt en dat we snel weer samen leuke dingen kunnen doen.

Vorige week heeft Bart ons helaas meegedeeld dat hij stopt met het bestuur. Gelukkig is hij bereid om zijn functies in onze club nog een tijdje te vervullen, maar dit betekent dat wij heel hard op zoek zijn naar een nieuw bestuurslid. Dus lijkt het je leuk om mee te helpen de koers van de HIJC te bepalen en wil jij je inzetten voor het schaatsen en het organiseren van de activiteiten van onze vereniging, meld je vrijblijvend bij mij of Corinne voor meer informatie.

Gelukkig waren er ook nog leuke dingen de afgelopen week:
Onze pupillencoördinatoren Folkert en Iris hebben Wim Verkerke bereid gevonden om een scholingsbijeenkomst te organiseren voor de pupillentrainers. Met zijn onderwijs-ervaring zorgde Wim voor een leuke, nuttige en interactieve sessie op afstand die hopelijk snel een vervolg krijgt.
En we hebben het online Elfstedentocht event gehad. Een mooi initiatief van onze kersverse activiteitencoördinator Iris Bosch. Ruim 35 mensen hebben geluisterd naar de prachtige verhalen van Jurryt van de Vooren. 
Daar krijg je energie van! Superleuk dat we enthousiaste mensen bij onze club hebben die mogelijkheden zien om zelfs in deze lastige tijd leuke verenigingsactiviteiten te organiseren.

  • Aantal weergaven (1075)
 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Kopij
Kopij

Vorige artikel

Van de redactie
Van de redactie