Naar hoofdcontent

Overkomer

Van de voorzitter

Het winterseizoen loopt alweer op zijn eind. We kunnen terugkijken op een winter waarin we na de lastige coronaperiode eindelijk weer het hele seizoen door konden schaatsen.

Van de voorzitter

Geweldig hoogtepunt was voor mij de natuurijsperiode in december waarin onze vereniging zich weer van zijn beste kant liet zien. Vele vrijwilligers zorgden ervoor dat heel veel mensen konden genieten van het schaatsen. 

Net voor de jaarwisseling bereikte ons het verdrietige nieuws dat clublid en trainer Karin Grootenhaar was overleden. Een grote groep HIJC leden was aanwezig bij het afscheid om Hans, Pien, Maike en Lasse een hart onder de riem te steken.

Uiteraard willen we als bestuur ook vooruit kijken. De onzekerheid rond het open blijven van IJsbaan Twente maakt het lastig om plannen te maken. Wat als de ijsbaan dicht gaat en dat ons veel leden gaat kosten? Gelukkig blijft de baan komend seizoen in elk geval open. Het komende jaar zal in het teken staan van het redden van IJsbaan Twente voor de lange termijn.

We denken dat de functie van Combibaan Hengelo ongeacht de toekomst van IJsbaan Twente belangrijk blijft. We zijn dan ook volop bezig met het uitwerken van de plannen voor de nieuwe opslag. Daarnaast willen we de verlichting gaan vervangen door duurzame LED verlichting.

Voordat het schaatsseizoen voorbij is komen er nog 3 belangrijke evenementen:

  • 11 maart, Winter Triatlon Twente.
    Er is nog ruimte voor deelnemers en er worden dringend vrijwilligers gezocht om mee te helpen bij deze geweldige wedstrijd.
  • 14 maart, ingelast trainingsuur vanwege bezoek gemeente Hengelo.
    Kom allemaal schaatsen van 18:30 tot 19:40.
  • 19 maart, Snertrace.
    De gezelligste wedstrijd van het jaar voor alle niveaus!

Bob Groenewoud
Voorzitter Hengelose IJsclub
 

Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Lasse's ervaring in de beloftendivisie
Lasse's ervaring in de beloftendivisie
Lasse's ervaring in de beloftendivisie

Vorige artikel

Fietsen voor GIST: Een sponsoractie door Rob Scheurink
Fietsen voor GIST: Een sponsoractie door Rob Scheurink
Fietsen voor GIST: Een sponsoractie door Rob Scheurink