Naar hoofdcontent

Overkomer

Van de voorzitter...

Berichten van de bestuurstafel en andere bijzonderheden door Hans Laagland.

Van de voorzitter...

Van de bestuurstafel en andere bijzonderheden,

Na opnieuw een prachtig winterseizoen, waar verschillende HIJC-ers op wedstrijden mooie resultaten hebben behaald, staat de zomer weer voor de deur. Vele van ons gaan fietsen, wat vaker hardlopen en natuurlijk skeeleren op de combibaan. De commissie combibaan heeft alle voorbereidingen getroffen om weer te kunnen skeeleren. Na een natuurijsperiode, helaas wat kort maar toch, is de combibaan en het clubgebouw weer gereed gemaakt voor een zomer vol van sport en wedstrijden.

Graag wil iedereen erop wijzen dat dit jaar skeelers kunnen worden gehuurd op de combibaan. We hebben dankzij een subsidie van de provincie Overijssel skeelers, helmen en valbescherming kunnen aanschaffen. Dus als je wilt skeeleren zonder direct zelf een paar skeelers aan te schaffen, dat kan! Tegen een kleine vergoeding kunnen de skeelers worden gebuikt. Dit kan op de woensdagavond en op de momenten dat er door HIJC skeelertraining wordt gegeven. Je kan je dan aansluiten bij een van de groepen die op dat moment training krijgt of natuurlijk zelf wat rondjes rijden. Meer informatie hierover kunnen jullie inwinnen bij Elly Klaaskate voor de jonge skeeleraars (pupillen) of bij Marike ter Maat voor de wat oudere geïnteresseerden.  

Voor de rest heb ik weinig bijzonderheden te melden en wens ik jullie bij het lezen van de Overkomer veel lees plezier. Graag zie ik jullie op de algemene ledenvergadering, die staat gepland op 13 juni 2016.

Tot ziens op de combibaan, op de fiets of bij een van onze clubactiviteiten!  

Hans Laagland
Voorzitter HIJC

 

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Nieuwe HIJC leden
Nieuwe HIJC leden
Nieuwe HIJC leden

Vorige artikel

Wisseling der seizoenen
Wisseling der seizoenen
Wisseling der seizoenen