Naar hoofdcontent

Overkomer

Van de voorzitter...: Door: Hans Laagland

Eind maart heeft onze vereniging in samenwerking van TRIOS ’88 en Triatlon Club Twente voor de zesde keer de Wintertriatlon Twente georganiseerd in en rondom de IJsbaan Twente.

Van de voorzitter...

Het is de organisatie, die verenigd is in stichting Wintertriatlon Twente, weer gelukt om een geweldige wedstrijd te organiseren die vlekkeloos is verlopen. Onze club was goed vertegenwoordigd op de wedstrijd en er zijn weer podiumplekken behaald door onze leden (zie: nieuws - tag: wintertriatlon).

Stichting Combibaan heeft ons geïnformeerd over de afbouw van de combibaan. Eind maart heeft aannemer Heijmans stukken asfalt die niet vlak genoeg waren aangelegd, uit de baan verwijderd en een nieuwe laag asfalt aangebracht. De baan is gereed voor gebruik. Deze zomer zal de aannemer nog werken aan een aantal restpunten. Wij hebben begrepen dat deze werkzaamheden het gebruik van de baan niet in de weg staan.

Graag wil ik iedereen erop attent maken dat HIJC op 12 april een open dag organiseert op de Combibaan. Op die dag openen wij het zomerseizoen en wel tussen 10.00 en 17.00 uur. Er is een programma met voor ieder wat wils. Ook niet-leden die interesse hebben zijn die dag van harte welkom. We organiseren die dag skeelerclinics, geven demonstratietraining, er is uitleg over looptrainingen en er kan op bepaalde momenten vrij worden geskeelerd en meer. Zie voor meer gedetailleerde informatie onze site. Zegt het voort, iedereen is van harte welkom! 

Op onze site heeft het winterprogramma plaatsgemaakt voor het zomerprogramma. Hier is nu informatie te vinden over de loop-, skeeler- en fietstrainingen. Op de site is ook een printbare versie van “het koelkastmodel fietsschema 2014”  te vinden, zie: http://www.hijc.nl/Zomeractiviteiten/Fietstraining.aspx . Nieuw is dat leden van HIJC op woensdagavond vrij kunnen skeeleren op de combibaan. Ook het clubgebouw zal dan worden opengesteld. Meer informatie hierover zal binnenkort op de site worden vermeld.   

De algemene ledenvergadering staat gepland op maandag 23 juni 2014. De vergadering start om 20.00 uur en wordt gehouden in ons clubgebouw. Dus net na de wedstrijd Nederland-Chili, die start om 18.00 uur. De agenda zal een aantal weken voor de vergadering op onze site worden geplaatst.

Tot zover de berichten van de bestuurstafel en andere bijzonderheden.

Hans Laagland

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Nieuwe HIJC leden
Nieuwe HIJC leden
Nieuwe HIJC leden

Vorige artikel

Wintertriatlon voor beginners
Wintertriatlon voor beginners
Wintertriatlon voor beginners