Naar hoofdcontent

Van de voorzitter...

De Hengelose IJsclub heeft sinds de algemene ledenvergadering een nieuwe voorzitter: Ilona van Dijk – Nijenhuis.
In haar eerste "van de voorzitter" stelt ze zichzelf even voor.

Van de voorzitter...
Mijn naam is ilona van Dijk – Nijenhuis.
 
Afgelopen 26 juni ben ik de nieuwe voorzitter van de Hengelose ijsclub geworden.
 
Tot december 2016 was ik manager van diverse tankstations van Enschede, Eibergen tot in Almelo. Ervaring heb ik als voorzitter van een Ondernemingsraad opgedaan voor 1050 werknemers in de benzinebranche. Wat ik ontzettend leuk vond om te doen was met name de balans vinden tussen werknemers en werkgever. Naar in totaal 31 jaar ging bij mij het roer om en zijn we een eigen bedrijf begonnen: een Bed en Breakfast. Tevens ben ik een commissielid ruimte voor een politieke partij in Losser. Ook daar ligt mijn passie.
 
Ik ben getrouwd met Harry Nijenhuis en gezamenlijk wonen we in het prachtige Losser. Mijn kinderen Boika en Saffron schaatsen vanaf oktober 2016 bij de Hengelose IJsclub en voelen zich daar als een vis in het water. Ze hebben de overstap naar HIJC gemaakt omdat er geen aansluiting meer was bij de ijclub van Losser. Wel blijven ze van deze club lid.
 
Sporten doe ik niet meer. Vroeger daarentegen, heb ik zelf intensief aan judo gedaan, dus ik snap best waar Boika en Saffron hun drive weg komt. Geschaatst heb ik wel maar niet zo allermachtig prachtig als mijn kids. Van huis uit werd altijd naar schaatsen gekeken en daardoor kwam de liefde van het schaatsen ook bij mijn kinderen. In de winter sta ik zeker drie keer in de week aan de baan in Enschede. Ik ga overal met hun heen, zodat ze aan wedstrijden mee kunnen doen.
 
Mijn man is touringcarchauffeur en tevens de chauffeur van de spelersbus van Heracles Almelo, dus tijd voor sport heeft hij niet meer. Hij deed vroeger aan waterpolo, waar Saffron nu al diverse keren voor is gevraagd door een club om bij hun te komen, maar zij zegt dan: 'Dat water is niet bevroren'.
 
Als voorzitter van de Hengelose IJsclub hoop ik samen met de mensen om mij heen alle commissies weer volledig te bezetten. Een frisse visie door de club te brengen en hier en daar wat nieuwe ideeën in te voeren, wat belangrijk is voor iedereen binnen de club. Dit kan ik niet alleen, daarbij heb ook ik hulp nodig. Een vereniging staat en valt met inzet van vrijwilligers.
 
Langs de kant staan is mooi, maar meedoen is beter. Proberen iets te veranderen begint bij jezelf.
 
Ilona van Dijk - Nijenhuis
Voorzitter HIJC
 
 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Nieuwe HIJC leden
Nieuwe HIJC leden
Nieuwe HIJC leden

Vorige artikel

Marathongroep
Marathongroep
Marathongroep

x