Naar hoofdcontent

Overkomer

Van de voorzitter...

Ja alweer een nieuwe Overkomer, de tijd vliegt voorbij. 
Caravans, tenten, hotels en appartementen verblijven zijn alweer achter ons en we zijn weer in ons “normale doen”.

Dat betekent ook dat ons zomerseizoen er bijna op zit en we weer uitkijken naar de ijsbaan. 
Mooie dingen zijn er geweest deze zomer zoals het samen vieren van het clubgebouw dat er nu prachtig uitziet.
Tevens kunnen alle leden voor een privé feestje gebruik maken van onze kantine voor info mail naar: voorzitter@hijc.nl 
Nieuwe clubkleding die is nu in productie en is waarschijnlijk in de eerste of tweede week oktober klaar is. Zo gauw we iets weten horen jullie het dus hou de site in de gaten.

Veel werk is er verzet de afgelopen tijd en ook dan loopt niet alles vlekkeloos maar wel bereiken we wat we graag willen. Net zoals de oproep naar nieuwe vrijwilligers, daar kwamen 7 mensen op af wat ervoor zorg dat diverse plekken opgevuld zijn. Helaas mis ik nog een aantal mensen bv voor de technische commissie om Bert Jaspers te ontlasten en iemand die de kantine zouden willen beheren. Ook een deel helpen ontlast al, meld je aan: voorzitter@hijc.nl

Een aantal mensen heb ik bij de jaarvergadering jl. niet persoonlijk bedankt voor hun inzet binnen commissies of op andere plekken binnen de club omdat het niet was vroeger. Dan bedoel ik Ivar Hannessen, Saskia Lammerink, Ina de Vries, Erik Klok en Carla Laagland. Deze mensen hebben zich ontzettend ingezet voor HIJC in de afgelopen jaren met hart en ziel maar binnen het bestuur van HIJC werden alleen bestuursleden en trainers genoemd op een jaarvergadering bij afscheid. Dit hebben we aflopen maandag aangepast in het bestuur dat iedereen genoemd gaat worden want stiefkindjes houden we niet van en past niet in onze cultuur.

Iedereen is belangrijk dus daarom namens mij Ivar, Saskia, Ina, Erik en Carla hartelijk bedankt voor jullie inzet voor HIJC jullie hebben in het verleden topprestatie geleverd. Mocht het toch weer gaan kriebelen weten jullie ons zeker te vinden.

Dan wens ik iedereen een goed winterseizoen toe en we treffen elkaar zeker op de ijsbaan.
 

Met vriendelijke groeten,
Ilona van Dijk-Nijenhuis
Voorzitter HIJC

 

 

Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Nieuwe HIJC leden
Nieuwe HIJC leden
Nieuwe HIJC leden

Vorige artikel

Trainingskamp Osnabrück 2018
Trainingskamp Osnabrück 2018
Trainingskamp Osnabrück 2018