Naar hoofdcontent

Overkomer

Wisseling der seizoenen: Door: Secretariaat HIJC

De wisseling der seizoenen door het secretariaat van de HIJC: met info over de start van de zomertrainingen.

Wisseling der seizoenen

Het einde van de winter

Velen zullen nu denken, winter??? Welke winter??? Hebben we een winter gehad dit jaar???

Het was een zeer warme winter waarin we nauwelijks vorst hebben gehad en waar een enkele keer een zeer dun laagje ijs op de combi-baan lag, moest je wel vroeg zijn want in de loop van de dag was dit alweer verdwenen. Helaas dus geen natuurijs op de combi-baan.

Maandag, 17 maart 2014 rond 7.20 uur rij ik nog niet helemaal fris en fruitig richting mijn werk als ik vlak voor Almelo op het fietspad in dezelfde richting een wielrenner spot in HIJC kleding. Het besef dringt dan tot mij door, het einde van deze “winter” komt in zicht en we gaan de zomeractiviteiten starten.

Vanaf donderdag 3 april 2014 gaan we starten met de fietstrainingen. Henk de Jong heeft weer een mooi schema gemaakt. Zoals ook in de papieren overkomer gebruikelijk was is erop de website een zogenaamd koelkast model beschikbaar.   

De aanvangstijden van de fietstraining staan in het schema van Henk.

Na de meivakantie gaan we starten met de skeelertraining (voor iedereen) op maandag en de droogtraining op de woensdag (vanaf 10 jaar).

Deze trainingen zijn voor alle leden te volgen en we hopen dan ook veel pupillen, junioren en recreanten te mogen begroeten.  In de zomer gaan we werken aan onze conditie voor het nieuwe winterseizoen waarbij we hopen op wel veel natuurijs in eigen land en dan is een goede conditie belangrijk.

De wedstrijdgroepen hebben hun eigen programma voor deze zomer en worden via hun trainers hierover geïnformeerd.

1e skeelertraining is maandag 12 mei 2014 en gaat door tot en met 30 juni . Na de zomervakantie gaan we weer starten op 18 augustus tot en met de laatste week van september.

De 1e droogtraining start  is 14 mei 2014 en gaat door tot 2 juli 2014. Na de zomervakantie start dit weer op 20 augustus tot en met de laatste week van september 2014.

De trainingen worden gegeven van 18.30 uur tot 19.30 uur op de combi-baan aan de Van Alphenstraat.

Op dit moment zijn nog niet alle trainers bekend maar houd de website (agenda) in de gaten voor de laatste informatie hieromtrent alsmede over wijzigingen in de data en/of het programma.

Algemene ledenvergadering

de algemene ledenvergadering staat gepland voor 23 juni 2014 om 20.00 uur in het clubgebouw.

Maureen Hesselink
secretariaat 
secretariaat@hijc.nl
06-21217064

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Wintertriatlon voor beginners
Wintertriatlon voor beginners
Wintertriatlon voor beginners

Vorige artikel

Pien gaat studie combineren met sport
Pien gaat studie combineren met sport
Pien gaat studie combineren met sport