Naar hoofdcontent

Nieuwspagina

Algemene ledenvergadering

Met veel genoegen stellen wij jullie 2 nieuwe kandidaat-bestuursleden voor: Tijmen Kruiper en Juliette Bos. We zijn heel blij dat zij de functie van penningmeester en recreanten coördinator op zich willen nemen en dat we zo het bestuur weer op volle sterkte hebben.

Algemene ledenvergadering

Evenement datum:12-12-2022 20:00 - 21:30

 

Het toetreden van nieuwe bestuursleden moeten de leden formeel goedkeuren. Daarom roepen we hierbij een extra ledenvergadering af op maandag 12 december 2022 vanaf 20:00 uur in het clubgebouw aan de van Alphenstraat.

Deze vergadering heeft 1 agendapunt: toetreding van Tijmen en Juliette tot het bestuur. Alle leden zijn bij deze hiervoor uitgenodigd, graag aanmelden bij secretariaat@hijc.nl .

Wie zijn Tijmen en Juliette:

Mijn naam is Tijmen Kruiper, 26 jaar, woon in Hengelo en ben sinds 2018 lid van Hengelose ijsclub. Ik heb werktuigbouwkunde gestudeerd op het Saxion en werk nu al een aantal jaar als mechanisch engineer, waar ik voornamelijk met behulp van een 3D tekenprogramma machines ontwerp voor productiebedrijven.

Vanaf dat ik in Hengelo ben gekomen, ben ik mee gaan trainen met de Hengelose IJsclub. Het schaatsen doe ik op dinsdag- en donderdagavond in de groep van George Bouret. Altijd een leuke en fanatieke training in een gezellige groep. In de zomer doe ik mee met de skeeler-droogtraining, destijds met Hans Vollenbroek, de laatste jaren met Bart Jongman. Ook altijd super goede

trainingen. Ook heb ik dit jaar voor het eerst meegefietst op donderdagavond waarbij we mooie tochten hebben gemaakt.

Tijdens een skeelertraining kwam ter sprake dat er een functie voor penningmeester open stond en dit sprak mij wel aan. Vanaf dit winterseizoen zal ik het penningmeesterschap overnemen van Rob Overbeek. Rob zal voorlopig nog wel de financiële administratie doen en mij ondersteunen waar nodig. Ik heb er in ieder geval veel zin in en ga mijn best doen voor een goed verloop van de financiële zaken van de Hengelose IJsclub.

Graag stel ik me voor als de nieuwe recreanten coördinator! 

Ik ben Juliette, 21 jaar en momenteel student Bedrijfskunde aan de RUG. In februari begin ik aan mijn master in Enschede. Daarnaast heb ik een bijbaan als bijlesdocent op verschillende middelbare scholen. 

Ik ben al vanaf jongs af aan lid van de HIJC. 

Na mijn kinderjaren bij de pupillen heb ik in de wedstrijdgroep gezeten en sinds drie jaar schaats ik bij de recreanten. Ik wil me graag inzetten voor de club en de functie als recreanten coördinator biedt me hier een uitstekende mogelijkheid voor. 

Ik heb erg veel zin in dit seizoen en zal mijn best doen om mijn nieuwe taak zo goed mogelijk te vervullen!

 

  • 12-12-2022 20:00 - 21:30
  • Aantal weergaven (309)
 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Juryleden gevonden!
Juryleden gevonden!

Vorige artikel

Datum clubkampioenschap HIJC bekend
Datum clubkampioenschap HIJC bekend
Datum clubkampioenschap HIJC bekend