Naar hoofdcontent

Nieuwspagina

Baankaarten 2021-2022

Hier vindt u informatie over de baankaarten voor komend seizoen

De eerste trainingsweek begint op 4 oktober 2021 en het seizoen loopt t/m 13 maart 2021
De laatste week, van 13 t/m 20 maart, zullen de avonden op de buitenbaan worden gebruikt voor interne wedstrijden zoals clubkampioenschappen en andere clubwedstrijden. 

Corona
Ook dit seizoen is het door alle coronaperikelen wat anders dan anders. Niettemin verwachten wij gewoon te kunnen beginnen op 4 oktober. Voor het binnensporten gelden geen nadere beperkingen, behalve dat voor en na het sporten anderhalve meter afstand in acht moet worden genomen. Zoals nu bekend en
aangekondigd zal ook die beperking in september verdwijnen.

Lockdown
BCTwente is met de ijsbaan overeengekomen dat de baanhuur na de aankondiging van een lockdown (laten we het niet hopen) beperkt doorloopt. Bij een korte lockdown krijgen we tijdcompensatie, bij een langere lockdown stoppen de kosten van de baanhuur.

Instapmomenten
Evenals vorig jaar is het mogelijk om op elk moment een trainingskaart te bestellen, met de restrictie dat de eerste dag van de maand van instap wordt gezien als begindatum, bv 15 november geeft als instapdatum 1 november Je betaalt dus voor de hele maand november.

Je abonnement loopt van moment van instap tot einde seizoen, tussentijds kunnen kaarten niet worden opgezegd. Behalve in zeer specifieke gevallen.

Trainingstijden
De trainingstijden zijn ongewijzigd tov vorig seizoen.

Uitvaldata

  • Vrijdag 24 december
  • Zaterdag 25 december
  • Zondag 26 december
  • Vrijdag 31 december
  • Zaterdag 1 januari

Tarieven
De tarieven van trainingskaarten IJsbaan Twente zijn voor het seizoen 2021/2022 iets hoger dan het vorige seizoen.

Bijzondere kaartvormen

  • Een passepartout geeft recht op toegang tot alle trainingsuren. En heeft de prijs van 4 baankaarten plus het basisbedrag, € 639 dus.
  • Zijn er leden die een gegronde reden hebben om een kaart aan te vragen die, bijvoorbeeld, recht geeft op 1 training per twee weken (bv. In verband met een ploegendienst), dan is dat bespreekbaar. Ook tijdelijke stopzetting van baankaarten, bijvoorbeeld in verband met stages of ernstige blessures, is bespreekbaar.
  • Voor verenigingen is er de mogelijkheid om een pupillen-proefabonnement aan te bieden voor twee maanden, ingaande per de eerste van de maand. Onderdeel van dat proefabonnement kan ook zijn de terbeschikkingstelling van een setje schaatsen, wij zijn daar nog met de KNSB over in overleg. Het proefabonnement kost € 20
  • Voor jeugdleden die zijn uitgevlogen naar een studentenstad, maar die ook lid blijven van hun oude vereniging, is er de mogelijkheid tot aanschaf van een alumni-kaart. Deze kaart geeft recht op 10 trainingen in het weekend (vrij/za/zo) en deelname aan wedstrijden. De alumni-kaart kost € 40, op voorwaarde dat het betreffende lid is aangesloten bij een andere KNSB-vereniging. Schaatsers die bijvoorbeeld bij TJAS in Groningen, of bij Softijs in Utrecht rijden, komen voor een dergelijke kaart in aanmerking.
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Inschrijven Wielertocht 25 september
Inschrijven Wielertocht 25 september
Inschrijven Wielertocht 25 september

Vorige artikel

25 september HIJC Wielertocht
25 september HIJC Wielertocht
25 september HIJC Wielertocht