Naar hoofdcontent

Nieuwspagina

Baankaarten actie

Dit jaar is er een terugloop in baankaarten geweest bij alle verenigingen. De baancommissie heeft besloten dat mensen die reeds een baankaart hebben nu nog een ander uur erbij kunnen nemen met korting.

Dit geldt alleen voor leden die vanaf nu een extra baankaart aanvragen en alleen maar voor bepaalde uren.

Baankaarten actie

Wij kunnen als HIJC gebruik maken van zaterdagochtend het derde blok. Dit is het tweede HIJC uur vanaf 10:20 uur. Iemand die bijvoorbeeld op donderdagavond schaatst om 18.30 kan nu dus een extra kaart aanvragen voor de zaterdag om 10:20 met 50% korting.

Ma, wo en vrijdag 1e blok geldt de korting ook, maar hanteert de ijsbaan een toelatingseis (500m onder de 54 sec. en leeftijd vanaf junioren). Tevens hanteert de HIJC een toelatingseis (marathongroepen en wedstrijdgroepen en een snelle recreantengroep schaatsen op dit uur). De technische commissie van de HIJC besluit wie er voor deze uren in aanmerking komen.

Pupillen die op de binnenbaan schaatsen kunnen niet zelf kiezen om 2 keer per week te gaan schaatsen. Als je van groep 4 naar 5 gaat of als je wordt gevraagd om vaker gaan schaatsen zorgt Pascalle ervoor dat je de korting krijgt (tweede kaart voor € 30,00).

Na dit jaar vervalt een eventuele extra kaart met korting automatisch.

Voor meer informatie kun je een mailtje sturen naar Pascalle de Kraker (ledenadministratie@hijc.nl)

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Verslag internationaal pupillen toernooi
Verslag internationaal pupillen toernooi
Verslag internationaal pupillen toernooi

Vorige artikel

Gewest Overijssel pakt brons op residentiecup
Gewest Overijssel pakt brons op residentiecup
Gewest Overijssel pakt brons op residentiecup