Naar hoofdcontent

Nieuwspagina

Clubkampioenschap 2016 - massastart: Door Erwin van der Sande

Een heel klein verslagje dan van de massastart Heren. Mijn rol was uiterst klein. Aangezien de massastart als laatste onderdeel op het programma stond en het al aardig laat begon te worden (de meeste deelnemers zullen niet gegeten hebben voor de wedstrijd) waren al vele potentiële deelnemers naar huis.

Clubkampioenschap 2016 - massastart

Zo bij de start om me heen kijkende wist ik al dat mijn rol (als enige 50+ er) beperkt zou blijven tot de eerste ronde van 16. Bij de start moest ik al alle zeilen bijzetten en gaande weg de eerste ronde kreeg ik het idee om op het rechte eind maar volle bak te gaan in de hoop toch nog ergens op kop te mogen rijden. De groep heeft mij 1 ronde kopwerk gegund, waarna Ruben Blenk een demarrage plaatse waardoor ik meteen op de juiste plek werd gezet. De laatste. Ik mocht toch nog 9 ronden volbrengen voordat ik door de hele groep werd gedubbeld. Je kunt je voorstellen dat ik van het wedstrijd verloop na de 2e ronde niet meer meekreeg dan dat wat de speaker vertelde, De winnaar is me ontgaan maar er was een pupil bij (Bas Huttenhuis) die toch mee kon komen met de grote jongens.

Winnaar massastart dames: Jeanne Boenink
Winnaar massastart heren: Jasper Lammerink
Meer foto's van de massastart van de dames en heren staan in ons fotoalbum.

Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Prachtig fotoalbum van het clubkampioenschap 2016
Prachtig fotoalbum van het clubkampioenschap 2016
Prachtig fotoalbum van het clubkampioenschap 2016

Vorige artikel

Clubkampioenschap 2016
Clubkampioenschap 2016
Clubkampioenschap 2016