Naar hoofdcontent

Nieuwspagina

Dat was het nieuws

Dat iedereen welkom is bij de Hengelose IJsclub om te sporten op zijn of haar niveau is natuurlijk bekend, maar dat 3 HIJC-leden in nog geen 3 dagen tijd de media halen door hun uitzonderlijke prestaties is dan wel weer uniek. 

Dat was het nieuws

In de Noord-Oost competitie heeft Jorrit Extercatte de eerste marathonwedstrijd op zijn naam geschreven, met twee rondes voorsprong! Super goed gedaan Jorrit! Wil je meer lezen over zijn wedstrijd kijk dan hier.

Afgelopen maandag is de skeelerbaan in Rijssen, waar de wedstrijden voor de Special Olympics gehouden zullen worden, officieel geopend door Maartje Ellenkamp. Maartje is G-sporter bij HIJC, ze schaatst, skeelert en doet aan racerunnen. Wil je meer lezen over de opening en de bijzondere gasten die daar bij aanwezig waren, kijk dan hier

En natuurlijk vergeten we Jade Groenewoud niet, die deze hoos aan goed nieuws begon. Ze plaatste zich voor de 1500 meter (met baanrecord!) en de 3000 meter voor het NK afstanden dat ze eind deze maand mag rijden. 

Super goed gedaan allemaal! Ik (als webmaster) hoop van harte dat ik iedere week zo'n mooi bericht mag maken over baanrecords, gewonnen wedstrijden of gewoon mooie activiteiten van de leden van de Hengelose IJsclub! Dus mocht je wat leuks te melden hebben, laat het weten via webmaster@hijc.nl.

Foto Jade: Bob Groenewoud
Foto Maartje: RTV Oost
Foto Jorrit: Schaatspeloton.nl

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Coronatoegangsbewijs en ID nodig op de IJsbaan
Coronatoegangsbewijs en ID nodig op de IJsbaan
Coronatoegangsbewijs en ID nodig op de IJsbaan

Vorige artikel

Ingeplande wedstrijden
Ingeplande wedstrijden
Ingeplande wedstrijden