Naar hoofdcontent

Nieuwspagina

De 200 van het Oosten

Op zaterdag 13 september 2014 wordt voor de eerste keer ‘De 200 van het Oosten’ gereden, een 200 km skeelertocht over een prachtige, nieuw uitgezette route door een groot deel van Overijssel. Deze pelotonstocht wordt georganiseerd door de skeelerclubs van Twenterand en Rijssen.

De 200 van het Oosten

Evenement datum:13-9-2014 - 14-9-2014

Tegelijkertijd bestaat de mogelijkheid om òf 's ochtends òf 's middags in hetzelfde peloton een 100 km tocht te rijden. Een ideale gelegenheid om eens een 100 km te proberen, omdat over het algemeen in de 200 km tochten een iets lager tempo wordt aangehouden. Met name de middagtocht is bij uitstek geschikt: er zitten een paar extra pauzes in. 

De start van de 200 en de eerste ‘halve’ is om 6.30 uur in Vriezenveen bij de skeelerbaan aan de Geesterenseweg 11. Rond 12.30 uur komen we aan in Rijssen. Hier eindigt de eerste 100 km. Deze rijders worden door de organisatie teruggebracht naar startplaats Vriezenveen. De 200-km-diehards gaan vanuit Rijssen verder en worden vanaf dat moment vergezeld door de deelnemers aan de tweede ‘halve’. Deze 100-km rijders dienen zich vóór 11 uur eerst in Vriezenveen te melden en worden door de organisatie naar hun startplaats Rijssen gebracht. Rond 18.30 uur wordt de groep terugverwacht in Vriezenveen.

In verband met de logistiek moeten we uiterlijk twee weken van tevoren het aantal deelnemers weten. Vandaar dat we werken met een vooraanmelding via het formulier op deze site. Definitief inschrijven en betalen kan op de dag zelf in Vriezenveen (niet in Rijssen).  

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Geen vrij skeeleren op woensdag 20 augustus
Geen vrij skeeleren op woensdag 20 augustus
Geen vrij skeeleren op woensdag 20 augustus

Vorige artikel

Welkom nieuwe vrijwilligers in de kantine!
Welkom nieuwe vrijwilligers in de kantine!
Welkom nieuwe vrijwilligers in de kantine!