Naar hoofdcontent

Nieuwspagina

Handig op internet

Veel mensen hebben de Hengelose IJsclub al gevonden op Facebook en Twitter. Hier volgen nog een paar handige tips.
Handig op internet

Facebook meldingen ontvangen

De Facebook pagina van de Hengelose IJsclub vindt u op: http://www.facebook.com/hengeloseijc. Als u nieuwtjes wilt ontvangen tussen de nieuwsberichten van vrienden moet u de pagina "liken" en daarna nog iets extra's doen.

Klik op de link "vind ik leuk" en kies "meldingen ontvangen", dan blijft u altijd op de hoogte van nieuwtjes op onze Facebook pagina.

Twitteren naar de Hengelose IJsclub

Gebruik in uw tweet "@HengeloseIJC" en de webmaster krijgt hier een berichtje van. Interessante berichten worden door ons "geretweet" en komen op de hoofdpagina te staan.

Aanmelden voor de digitale Overkomer

Op de pagina De Overkomer hoeft u alleen uw e-mail adres in te vullen om u te abonneren op ons clubblad. De eerst volgende editie wordt in november verwacht.

Handige links

Onderaan iedere pagina in het blauwe gedeelte staan directe links naar onze Facebook en Twitter accounts. Ook zijn er links naar de Sara tijden van de KNSB (om persoonlijke records op te zoeken) en naar de BC Twente.

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Nog ééntje....
Nog ééntje....
Nog ééntje....

Vorige artikel

Wedstrijdgroepen in Erfurt
Wedstrijdgroepen in Erfurt
Wedstrijdgroepen in Erfurt