Naar hoofdcontent

Nieuwspagina

HIJC goed vertegenwoordigd bij Lus van Beckum

Op zaterdag 14 september lieten wij als vereniging zien tijdens de lus van Beckum dat iedereen bij onze vereniging kan sporten. Naast de drie Racerunners Martin, Maartje en Gerlinda deden er ook nog 5 hardlopers van de marathon- en wedstrijdgroep mee. Zo waren er op alle afstanden HIJC-ers vertegenwoordigd.

HIJC goed vertegenwoordigd bij Lus van Beckum

Voor de Racerunners was dit de eerste wedstrijd wat best spannend was. ’s Morgens bleek de racerunner van Gerlinda nog een lekke band te hebben. Maar dat was gelukkig snel verholpen. We konden voor het eerst onze nieuwe shirts dragen en ons daardoor mooi herkenbaar presenteren. Samen met onze coach Herman kunnen we terugkijken op een mooie start van RaceRunning Hengelooo.

Ook voor de organisatie was het aftasten hoe dit vorm moet gaan krijgen. Mooi om te zien dat zij en het publiek zo enthousiast waren. Het is dan ook de bedoeling dat RaceRunning een aparte categorie op het programma gaat worden bij de Lus van Beckum.

Verder stonden namens HIJC aan de start: Steven als voorbereiding op de halve marathon die hij binnenkort gaat lopen bij de 15 km, hij eindigde op de vierde plek. Erik en Thijs bij de 10 km, waarbij Erik tot zijn eigen verbazing als eerste over de finish kwam en Thijs met spiksplinternieuwe hardloopschoenen een mooie zevende plek wist te behalen. Op de vijf kilometer wilden Chantal en Jorick niet voor elkaar onderdoen. Hoewel Jorick een snellere tijd had dan zijn zus moesten ze beiden genoegen nemen met een vierde plek.

Wij hopen volgend jaar op een nog grotere afvaardiging namens HIJC.

 

 

Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Baankaarten schaatsseizoen 2019-2020
Baankaarten schaatsseizoen 2019-2020

Vorige artikel

Uitslagen Run Bike Run Ootmarsum
Uitslagen Run Bike Run Ootmarsum
Uitslagen Run Bike Run Ootmarsum