Naar hoofdcontent

Nieuwspagina

HIJC Highland Games

Binnenkort (17 juni) staat er weer een mooie zomeractiviteit op het programma! De combibaan bestaat dit jaar 10 jaar en daarom zullen we deze ten volle benutten. En wel tijdens de HIJC Highland Games! We zullen verspreid over de baan in teams van 4 of 5 personen verschillende spellen spelen en tegen elkaar strijden. We sluiten de dag af met een lekkere barbecue.

HIJC Highland Games

De dag zal beginnen om 15.00 uur en €10 per persoon kosten (exclusief drankjes). De uiterste aanmelddatum is 10 juni. Als je zelf een team hebt geformeerd, kun je dit in het formulier aangeven. Je kunt je ook individueel opgeven, dan zullen wij zorgen dat je in een team komt. Je aanmelding is pas definitief bevestigd als de betaling binnen is. Betalen kan door middel van onderstaande betaallink (lukt dit je niet, laat het ons weten).

Om de dag in goede banen te leiden hebben we ook nog vrijwilligers nodig die de spellen willen begeleiden. Lijkt je dit leuk, dan kun je je aanmelden via het aanmeldformulier of ons persoonlijk of via mail benaderen.

Aanmeldlink

Betaallink

Als je vragen hebt, mail naar evenementen@hijc.nl 

Met vriendelijke groet,
De evenementencommissie
Peter Rientjes, Henk Jansen en Iris Bosch

  • Aantal weergaven (206)
 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

ALV 12 juni
ALV 12 juni
ALV 12 juni

Vorige artikel

Winterkleding passen en bestellen
Winterkleding passen en bestellen
Winterkleding passen en bestellen