Naar hoofdcontent

Nieuwspagina

'IJstraining' maandag 11 september

'IJstraining' maandag 11 september

Op maandag 11 september 2017   organiseert de Hengelose IJsclub op de skeelerbaan in Hengelo, Combibaan Hengelo (Van Alphenstraat 17) voor iedereen die wil skeeleren een gratis ‘ijstraining’ van 18.30u tot 19.30u.

Als je geinteresseerd bent, ben je van harte welkom om deel te nemen aan deze skeelertraining. Heb je geen skeelers en/of beschermingsmiddelen, dat is geen probleem want deze kunnen kosteloos geleend worden.

De grote kracht van de Hengelose IJsclub is dat iedereen kan sporten op zijn eigen niveau en in bij elkaar passende groepen, zowel qua leeftijd als niveau. Dus of je nu beginner of gevorderd, jong of oud, snel of langzaam bent, voor iedereen is er een trainingsgroep waar je bij aan kan sluiten. Dus als je dit lees, neem je familie, vrienden, buren en kennissen mee naar onze zomerse ijstraining.

En om er een echte ‘ijstraining’ van te maken is er voor iedereen die meegedaan heeft met de training een heerlijk verkoelend ijsje.

Mocht het weer op 11 september niet meewerken, dan zal de ijstraining verplaats worden naar maandag 18 september van 18.30u tot 19.30u.

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Tijdrit Losser
Tijdrit Losser
Tijdrit Losser

Vorige artikel

1e skeelertraining na de zomervakantie
1e skeelertraining na de zomervakantie
1e skeelertraining na de zomervakantie