Naar hoofdcontent

Nieuwspagina

Inschrijven Pedalen & Pasta 24 September

Aanstaande 24 september is het weer zover: Pedalen & Pasta. Vlak voordat het schaatsseizoen weer gaat beginnen, sluiten we het seizoen af met een mooie fietstocht met afsluitend een lekkere pastamaaltijd. Het is ook mogelijk om alleen mee te eten. We hebben weer twee mooie routes voorbereid.

Inschrijven Pedalen & Pasta 24 September

Er is een route van 60 kilometer en een van 100 kilometer. De route zal per mail gedeeld worden, zodat iedereen 'm op het eigen GPS systeem kan zetten. We fietsen in groepen van maximaal 12 personen en de indeling zal op de dag zelf bepaald worden. Twijfel je over de 60 of 100 kilometer, neem in de week voor de tocht even contact met ons op. Tijdens de tocht is er een pauze met versnaperingen, maar zonder een mogelijkheid om naar de wc te gaan. 
De groep van de 100 km verzamelt om 13.15 uur en het vertrek is om 13.30. De groep van 60 km verzamelt om 14.15 en vertrekt om 14.30. Na afloop is er om 17.00 uur de pastamaaltijd. 
De kosten voor deze activiteit zijn €12 per persoon. Dit is inclusief pauzeversnapering, pastamaaltijd en een eerste drankje. Overige drankjes zijn voor eigen rekening. De kosten kunnen op de dag zelf per pin betaald worden.
De deadline voor aanmelding én voor kosteloos afmelden is 19 september

Aanmelden kan via deze link

Samenvatting
zaterdag 24 september
Groep 100 km: 13.15 uur verzamelen, 13.30 vertrek
Groep 60 km: 14.15 uur verzamelen, 14.30 vertrek
Kosten €12 inclusief pauzeversnapering, pastamaaltijd en een eerste drankje

Voor vragen mail naar evenementen@hijc.nl

Met vriendelijke groet,
De evenementencommissie
Peter Rientjes
Henk Jansen
Iris Bosch

  • Aantal weergaven (342)
 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Nieuwe webmaster voorstellen
Nieuwe webmaster voorstellen
Nieuwe webmaster voorstellen

Vorige artikel

GEVONDEN!
GEVONDEN!