Naar hoofdcontent

Nieuwspagina

Nieuws van de G-toppers

De trainingen stonden de afgelopen tijd vooral in het teken van trainen voor het Special Olympics Nationaal Skeelerevent. Deze werd gehouden op de Sjoerd Huisman piste in Wervershoof.

Nieuws van de G-toppers

 De g-rijders hebben allemaal enorme sprongen gemaakt afgelopen seizoen. Zo is Hanz zijn PR's steeds aan het bijschaven, kwamen wij erachter dat Max echt super snel gaat en dus best de 1000 meter kon rijden. En verbeterde Maartje sinds 5 jaar haar PR op de 1000 meter. Wij dachten dat we misschien een rondje te weinig hadden geteld, maar een week later reed ze wederom dezelfde snelle tijd.

Annelien vond de pistes dit jaar maar niks, maar misschien dat Sjoerd Huisman van boven haar toch enige kracht instraalde want ook zij deed het fantastisch in het verre noord-westen.

Wij konden o.a. zo goed trainen dankzij de mooie lijnen die in no-time gezet waren door de natuurijsbaancommissie. Tijdens een training opperden Herman en ik dat het wellicht een goed idee zou zijn om permanente belijning op de binnenbaan te krijgen. Na  een mailtje, een paar bezoekjes aan de ijsbaan en de voortvarende aanpak van de natuurijsmannen was het binnen een paar weken geregeld. Fantastisch dat dit zo goed en snel is opgepakt door de heren!

Tijdens onze allerlaatste training werden wij ook nog even gefilmd.... En waar dat voor is.... hopelijk komen jullie daar half oktober zelf achter...... Het is in ieder geval iets waar onze rijders heel veel hoop op vestigen.....

Tot op de ijsbaan!

Rieke Vrieler
Coördinator G-Schaatsen en G-Skeeleren HIJC
riekevrieler@gmail.com

 

  • Aantal weergaven (1365)
 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.