Naar hoofdcontent

Nieuwspagina

Open dag 2015

Op 13 juni 2015 werd de open dag van de ijsclub op de combibaan georganiseerd. Lees hier een verslagje met foto's.

Open dag 2015

Op zaterdag 13 juni hebben we de open dag van de ijsclub op de combibaan gehouden.

We hebben bij de ijsclub nu heel veel leen/huurskeelers en beschermingsmaterialen die we dankzij een subsidie van de provincie Overijssel konden aanschaffen. De bedoeling van deze materialen is dat meer mensen laagdrempelig kennis kunnen maken met skeeleren. Binnenkort komt er meer informatie hoe ze gebruikt kunnen worden.

Een aantal trainers (waaronder ikzelf) hadden zich opgegeven om mee te helpen en deze werden begeleid door KNSB instructeur Marcel Dukino. Zijn insteek was heel erg gericht op het begeleiden van echt beginnende skeeleraars en dat was heel leerzaam voor ons "verwende" trainers die vooral training geven aan wat meer gevorderde sporters.

Het "randgebeuren" was ook prima georganiseerd. De dames achter de bar waren druk met drinken en broodjes maken, heerlijke pannenkoeken werden gebakken en bij een standje van Vision Sport waren skeelermaterialen te bekijken en aan te schaffen.

Tussen de middag kwamen veel leden van de wedstrijdgroepen langs om foto's te maken met de nieuwe clubkleding.

Jammer genoeg zat het weer nogal tegen waardoor er ook niet veel "spontane" bezoekers langskwamen. De opkomst van clubleden was echter dik in orde en zo werd het toch nog reuze gezellig op deze druilerige dag. 

Bertien Rozenga heeft mooie foto's gemaakt. Klik hieronder om het album te bekijken.

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Nieuwe clubkleding gepresenteerd
Nieuwe clubkleding gepresenteerd
Nieuwe clubkleding gepresenteerd

Vorige artikel

Wedstrijdgroepen gaan nieuwe HIJC kleding presenteren
Wedstrijdgroepen gaan nieuwe HIJC kleding presenteren
Wedstrijdgroepen gaan nieuwe HIJC kleding presenteren