Naar hoofdcontent

Nieuwspagina

Pupillendag 2020

Op 27-6 hebben we voor alle pupillen een gezellige dag vol spelletjes en activiteiten georganiseerd. Het was weer een groot succes. Hier vindt u leuke foto's en een verslagje.

Pupillendag 2020

Dertig deelnemers uit alle pupillengroepen hadden zich ingeschreven voor de pupillendag.

We begonnen met een kennismakingsspel en vervolgens zijn we in groepen het bos in gegaan voor een speurtocht met leuke spelletjes. Intussen werd de lunch al voorbereid en als een stel uitgehongerde wolven vielen de kids een paar heerlijke broodjes knakworst aan. 

Het is altijd leuk bij zo'n dag om te zien hoe de kinderen zelf dingen organiseren als er een uurtje niets georganiseerd wordt. Er was een springkussen waar een aantal natuurlijk niet weg te slaan waren, maar er werden ook spelletjes gespeeld, gestoepkrijt en werd er in groepjes lekker gekletst.

In de middag moesten de kinderen weer aan de bak met een spellenparcours op de combibaan. Het was ondanks de matige voorspellingen de hele dag prachtig weer, dus de waterspelletjes waren een goede gelegenheid om elkaar eens flink nat te maken. Tussendoor hebben we nog een lekker ijsje gegeten.

In de avond heeft iedereen genoten van worst en hamburger van de grillplaat van Jeroen. Vantevoren dachten we ruim ingekocht te hebben, maar zo'n hele dag buiten spelen maakt flink hongerig dus voor we het wisten was alle vlees er doorheen gegaan. Gelukkig hadden we ook nog voor iedereen een ruime portie ijs.

Het avondprogramma begon met een leuke quiz, waarna er in het bos een eindspel werd gespeeld.

Dat het een goede pupillendag was geweest bleek wel uit dat de meeste kids uitgeteld op de bankjes bleven zitten toen we iets eerder klaar waren met het programma dan gepland.

We kijken terug op een heel geslaagde dag.

Ik wil de organisatie: Iris, Wieke, Emma, Daan, Ceri, Maud en onze masterchef Jeroen graag hartelijk bedanken.

 

Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Vernieuwd Corona protocol
Vernieuwd Corona protocol
Vernieuwd Corona protocol

Vorige artikel

KNSB wedstrijdlicentie veranderingen
KNSB wedstrijdlicentie veranderingen
KNSB wedstrijdlicentie veranderingen