Naar hoofdcontent

Pupillenkamp 2019

Het pupillenweekend zit er weer op. Het was weer reuze gezellig. Hier vindt u een verslagje met foto's.

Pupillenkamp 2019

Zaterdag in de loop van de ochtend veranderde het grasveld voor ons clubgebouw in een waar kampeerterrein. Ouders hielpen de kinderen met het neerzetten van de tentjes. 

Vervolgens begonnen we met een beetje hardlopen en spelletjes doen in het bos. Weer terug bij de combibaan was er een lekker broodje knakworst. 

In de middag nog meer spelletjes en skeeleren op de combibaan. Vervolgens net op tijd voor de regen allemaal naar binnen om een hapje te eten. In de avond zijn we nog terug naar het bos gegaan om een smokkelspel te doen en daarna was het tijd voor een film in de kantine. Tussendoor was er genoeg tijd om zelf nog wat te spelen, te kletsen of te kleuren.

De volgende ochtend waren de kids al op tijd wakker voor de eerste potjes voetbal en een spelletje. Om 9 uur kwam onze meester pannenkoeken en eierenbakker Jeroen om een heerlijk ontbijt voor iedereen te maken. Nog wat spelletjes en een potje trefbal maakten het kamp compleet. Superleuk dat we ook nog werden uitgenodigd door de Skate Hockey vereniging om mee te doen met de training.

Alle kinderen bedankt voor de gezelligheid en hopelijk tot volgend jaar.

Vanaf hier wil ik nog even speciaal de leden van de Hengelose IJsclub bedanken die hebben meegeholpen om dit kamp tot een succes te maken.

De organisatie was in handen van: Isa Groenewoud en Julia Wilms.
Hidde Laagland, bedankt voor het blijven slapen en meehelpen.
Wieke Roemaat en Emma Wolters, bedankt voor het helpen bij de spelletjes en met het eten.
Jeroen Abbink, bedankt voor het verzorgen van het ontbijt!

Heel fijn dat jullie de moeite willen nemen om dit allemaal te regelen voor onze pupillen. We hopen dat dit soort activiteiten de club nog leuker maakt voor de jonge leden die we goed kunnen gebruiken.

Bob Groenewoud
Pupillencoordinator

 

Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Nieuwe overkomer
Nieuwe overkomer
Nieuwe overkomer

Vorige artikel

Zomertriathlon: skeeleren, fietsen en hardlopen - 15 september
Zomertriathlon: skeeleren, fietsen en hardlopen - 15 september
Zomertriathlon: skeeleren, fietsen en hardlopen - 15 september

x