Naar hoofdcontent

Nieuwspagina

Rabo ClubSupport

De Rabo ClubSupport is weer gestart, steun jij ons ook door je stem uit te brengen?

Rabo ClubSupport

Als coöperatieve bank geeft Rabobank elk jaar een deel van de winst terug aan de samenleving. Zo helpen ze ruim 30.000 clubs door heel Nederland met het realiseren van
doelen als talentontwikkeling, verduurzaming of meer inclusiviteit. Want ze geloven dat clubs en verenigingen onze samenleving sterker maken. En hier zijn wij het als Hengelose IJsclub natuurlijk mee eens! 

Afgelopen jaar hebben we van de bijdrage van de Rabo Clubsupport trainingsmaterialen aan kunnen schaffen. Dit jaar zijn de ambities nog hoger. We willen graag een opslagruimte bouwen waar we onze materialen (schaatsen, skeelers,racerunners en andere trainingsmateriaal) ordelijk kunnen stallen. Ook zouden we graag de entree van de Combibaan aanpakken.

Aan jou als Rabo-lid nu de vraag: De Hengelose IJsclub club verdient toch ook jouw steun?
Laat het weten door je stem uit te brengen op ons! Stemmen kan op de website van de Rabobank of via deze link.

Mocht je zelf geen rekening hebben bij de Rabobank, deel dit bericht dan met vrienden, familie en kennissen die dat wel hebben. 

Dank je wel alvast voor het stemmen en delen!

 

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

De overkomer van september staat klaar
De overkomer van september staat klaar
De overkomer van september staat klaar

Vorige artikel

Nieuwe webmaster voorstellen
Nieuwe webmaster voorstellen
Nieuwe webmaster voorstellen