Naar hoofdcontent

Nieuwspagina

Schaatsreis Collalbo

Inschrijving is inmiddels gesloten

Het schaatsseizoen staat weer voor de deur en daarmee ook de aankondiging van de topactiviteit van de evenementencommissie namelijk: De schaatsreis naar Collalbo!
Door omstandigheden hebben we de eerder gecommuniceerde datums moeten aanpassen. De schaatsreis zal nu van 18 t/m 22 januari 2023 plaatsvinden. De reis is voor alle leden, dus zowel recreant als wedstrijdrijder. 

Schaatsreis Collalbo

Collalbo is een prachtige, sprookjesachtige ijsbaan in de Italiaanse bergen. Tijdens de reis zijn er drie dagen waarop we twee keer per dag de mogelijkheid hebben om op het ijs te trainen.
Eventueel is het ook mogelijk om in plaats van een ijstraining een andere activiteit te ondernemen. We hebben in Collalbo verschillende accommodaties kunnen boeken, op loopafstand van elkaar. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Wees er dus op tijd bij met je inschrijving! Na aanmelding ontvang je per email een bevestiging voor je deelname.

Voorwaarden:
De reissom is ca. € 500,- per persoon. Hiervoor zal één keer een factuur verstuurd worden.
Deze reissom is inclusief: verblijfskosten in een mooi appartement, vervoer per personenbusjes, entreekosten ijsbaan, maaltijden ter plaatse (zelf bereiden).
Exclusief zijn: Drankjes, (reis)verzekeringen, uitgaven van persoonlijke aard, activiteiten buiten en schaatsen en maaltijden tijdens de heen- en terugreis.
Na aanmelding kun je je nog tot 1 december kosteloos weer afmelden.
Voor een afmelding na 1 december worden 50% annuleringskosten berekend.  
Voor een afmelding na 1 januari zijn de annuleringskosten 100%.
We zullen uiteraard rekening houden met mogelijk coronamaatregelen die op dat moment in Italië gelden.

Bij vragen neem contact op via evenementen@hijc.nl

Alvast veel schaatsplezier! Wij hebben er zin in!

  • Aantal weergaven (631)
 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Interview Bart & Esmee over SKA
Interview Bart & Esmee over SKA

Vorige artikel

Pedalen en Pasta 24 september
Pedalen en Pasta 24 september
Pedalen en Pasta 24 september