Naar hoofdcontent

Nieuwspagina

Schaatsreis Collalbo 2024

Het schaatsseizoen begint bijna. Dat is op zich al goed nieuws, maar er is meer! Na de meer dan geslaagde editie van afgelopen seizoen, gaan we ook dit seizoen weer op schaatsreis naar Callalbo. De reis vindt plaats van 17 t/m 21 januari 2024. De eerste aanmeldingen zijn al binnen. Wil jij ook deelnemen? Doe dit dan voor 10 november! Na 10 november is de beschikbaarheid van verblijfsaccommodatie niet meer gegarandeerd en moet deze worden aangevraagd.

Schaatsreis Collalbo 2024

Collalbo is een prachtige, sprookjesachtige ijsbaan in de Italiaanse bergen. Tijdens de reis zijn er drie dagen waarop we twee keer per dag de mogelijkheid hebben om op het ijs te trainen. Eventueel is het ook mogelijk om in plaats van een ijstraining een andere activiteit te ondernemen. We hebben in Collalbo verschillende accommodaties kunnen boeken, op loopafstand van elkaar. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Wees er dus op tijd bij met je inschrijving! Mochten er meer aanmeldingen zijn dan beschikbare plaatsen dan zal er een wachtlijst gemaakt worden. Na aanmelding ontvang je per email een bevestiging voor je deelname/plaats op de wachtlijst.

Voorwaarden:
De reissom is ca. € 550,- per persoon. Hiervoor zal één keer een factuur verstuurd worden.
Deze reissom is inclusief: verblijfskosten in een mooi appartement, vervoer per personenbusjes, entreekosten ijsbaan, maaltijden ter plaatse (zelf bereiden).
Exclusief zijn: Drankjes, (reis)verzekeringen, uitgaven van persoonlijke aard, activiteiten buiten en schaatsen en maaltijden tijdens de heen- en terugreis.
Na aanmelding kun je je nog tot 1 december kosteloos weer afmelden.
Voor een afmelding na 1 december worden 50% annuleringskosten berekend.
Voor een afmelding na 1 januari zijn de annuleringskosten 100%.

Inschrijven kan via deze link

Bij vragen neem contact op via evenementen@hijc.nl 

Alvast veel schaatsplezier! Wij hebben er zin in!

Met vriendelijke groet,
De evenementencommissie
Henk Jansen, Peter Rientjes en Iris Bosch

  • Aantal weergaven (235)
 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Vrijwilligers in het zonnetje
Vrijwilligers in het zonnetje
Vrijwilligers in het zonnetje

Vorige artikel

Seizoen 23-24, tijden en contributie
Seizoen 23-24, tijden en contributie
Seizoen 23-24, tijden en contributie