Naar hoofdcontent

Nieuwspagina

Schoolschaatsen met HIJC en HengeloSport

Ter kennismaking met de schaatssport organiseert HengeloSport jaarlijks schoolschaatsen voor Hengelose Basisscholen. Dit jaar was dat op verschillende dagen in de periode van 9 tot 27 oktober 2017.

Schoolschaatsen met HIJC en HengeloSport

Elke dag kwamen er groepen van de verschillende Hengelose scholen.
De kinderen kregen steeds les in groepjes en op een niveau dat bij ze paste van trainers van de schaatsschool en trainers van de Hengelose IJsclub. Dit steeds op de kleine binnenbaan.

Het werd afgesloten met een HengeloSport-Event op 9 november. Toen kwamen, verdeeld over 4 blokken zo’n 1400 kinderen heerlijk spelen op het ijs, zowel op de binnenbaan als op de grote 400 meter baan. Er was toen wel hulp van de begeleiders van de scholen en de trainers van de schaatsschool en van HIJC, maar de meeste kinderen wisten zich uitstekend zelf te vermaken met de aanwezige speeltjes en hulpmiddelen. Zie de bijgaande foto’s, maar er staan er nog veel op de website van HengeloSport.

Wederom een zeer geslaagd evenement, dat hopelijk tevens wat leden voor de club oplevert.

Jan Woelders

 

Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.