Naar hoofdcontent

Nieuwspagina

Skeeler Elfstedentocht voor pupillen

Afgelopen maandag is als afsluiting van het zomerseizoen de traditionele mini Elfstedentocht voor pupillen verreden. Klik hier voor de foto's en een verslagje.

Skeeler Elfstedentocht voor pupillen

Om 18.30 verzamelden ongeveer 40 pupillen van de HIJC met nog eens 30 kids van de scouting zich op de combibaan om daar te starten met een leuke en goede warming up. Deze werd gegeven door onze eigen pupillen-looptrainer Hans Grootenhaar.

In de tussentijd namen ouders en vrijwilligers van wedstrijdgroep 1 hun plaats in op de posten en zo hadden we een mooi parcours van zo'n 2 kilometer waarlangs geskeelerd kon worden. De snelle kids mochten 2 rondjes, de groepen 1 t/m 3 reden 1 ronde. Eenmaal terug op de combibaan werd er nog een stukje geskeelerd langs de hindernissen en het nieuw aangelegde hindernisbaantje aan de achterkant van het middenterrein. 

Daarna konden de kinderen genieten van een welverdiend ijsje.

Het was een mooie afsluiting van het seizoen en dankzij de hulp van de ouders, wedstdrijdgroepers en natuurlijk Elly en Monique van het PupCo team heel leuk om te organiseren samen met Bart Vroling, die ook de mooie foto's heeft gemaakt.

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Laatste looptraining pupillen
Laatste looptraining pupillen
Laatste looptraining pupillen

Vorige artikel

Bericht over baankaarten
Bericht over baankaarten
Bericht over baankaarten