Naar hoofdcontent

Nieuwspagina

Skeelermiddag voor Hengelose basisschooljeugd geslaagd

Gelukkig werkte het weer op woensdagmiddag 18 september wel mee. Vanaf 14.00uur hebben 40 kinderen die zich aangemeld hadden veel plezier gehad op de Combibaan.

Skeelermiddag voor Hengelose basisschooljeugd geslaagd

Onder leiding van de trainers Bob, Ingrid, Stefan en Esther hebben de kinderen gedurende 2 uur veel verschillende oefeningen en skeelerspelletjes geprobeerd. Ook waren er een paar HIJC pupillen aanwezig om de oefeningen voor te doen.

Na een uur was er pauze met limonade en wat lekkers. Toch begon het nog even te regenen. We hebben met z’n allen 10 minuten geschuild in het clubgebouw en konden na een baancontrole van de trainers toch weer verder gaan met de skeelerclinic. Om 4 uur gingen alle kinderen en hun ouders voldaan en tevreden naar huis met als verrassing een flyer waarop 2 gratis schaatslessen werden aangeboden door de Hengelose IJsclub. Er was voor muziek gezorgd door Jelle en Debbie had zoals gebruikelijk de leiding over de versnaperingen.
Het pupcoteam heeft zich al voorgenomen om het volgend seizoen weer een zelfde middag te organiseren.

Foto's van deze middag staan in ons fotoalbum.

Iedereen die meegeholpen heeft : Bedankt!
Het pupcoteam

 

 

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Nieuwe website
Nieuwe website

Vorige artikel

De laatste Vision Sports wedstrijd is in Losser
De laatste Vision Sports wedstrijd is in Losser