Naar hoofdcontent

Nieuwspagina

Trainingsblok 1 op vrijdag (buitenbaan) gaat vervallen

BC Twente maakt bekend dat de schaatsverenigingen één uur trainingsijs moeten inleveren: Vanaf 1 november 2016 zal blok 1 van vrijdag (17.00 tot 18.10 uur) buitenbaan vervallen.Trainingsgroepen die op dat uur rijden kunnen gebruik maken van blok 2 (18.30 tot 19.40 uur) buitenbaan.

Trainingsblok 1 op vrijdag (buitenbaan) gaat vervallen

Oktober 2016

Beste bestuurders

Helaas moeten wij u melden dat de verkoop van baankaarten sterk is verminderd. In vergelijking met het voorgaande seizoen is er sprake van een daling van circa 20%.

Tijdens de voorzittersbijeenkomst op 21 september hebben wij gemeld dat bij vermindering van de verkoop van baankaarten het gewest gebruik gaat maken van de in de overeenkomst met de ijsbaan Twente opgenomen voorwaarde, die inlevering van een uur trainingsijs mogelijk maakt.

Hierbij melden wij jullie dan ook dat het blok 1 van vrijdag (17.00 tot 18.10) uur buitenbaan ingeleverd wordt. Verenigingen die op dat uur rijden kunnen geen gebruik meer maken van dat uur.

Deze inlevering geldt vanaf 1 november 2016 en voor de rest van het seizoen.

Mocht naar wij hopen toch de baankaarten verkoop substantieel gaan toenemen in de komende maanden, dan bestaat de mogelijkheid dat het gewest besluit dit uur weer open te stellen. De ijsbaan moet dat wel toestaan, maar daarover zal dan het gesprek moeten worden geopend.

Wij realiseren ons dat wij de rijders van het eerste blok op de vrijdag hiermee rechtstreeks treffen. Het is helaas niet anders. De omstandigheden dwingen ons ertoe. Willen wij als verenigingen op de gewestelijke uren blijven kunnen rijden, dan zullen we het huishoudboekje op orde moeten hebben. Wij sluiten niet uit dat er, bij gelijkblijvende aantallen rijders, volgend jaar meer uren zullen moeten worden ingeleverd. Wij hopen natuurlijk dat het aantal clubschaatsers weer stijgt, maar voorlopig moeten we het hiermee doen.

Wij zouden jullie willen vragen jullie rijders op het eerste blok van de vrijdag in te lichten, maar ook die op het tweede blok.

Zie hieronder (bij documenten) het gewijzigde overzicht.

Jouw Baancommissie

 

Documenten om te downloaden

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Drie weken omrijden naar IJsbaan Twente
Drie weken omrijden naar IJsbaan Twente
Drie weken omrijden naar IJsbaan Twente

Vorige artikel

Wedstrijdgroepen onderweg naar Erfurt
Wedstrijdgroepen onderweg naar Erfurt
Wedstrijdgroepen onderweg naar Erfurt