Naar hoofdcontent

Nieuwspagina

Verslag HIJC leden naar Alpe d'Huez

Afgelopen weekend (22-24 juni) hebben Fenne Keulstra, Bas Tiben en Priscilla Zwaferink, de Alpe d'Huez beklommen voor het goede doel “Bike 4 Make a Wish”.

Afgelopen weekend (22-24 juni) hebben Fenne Keulstra, Bas Tiben (leerlingen) en Priscilla Zwaferink (docent), allen leden van de Hengelose IJsclub met het Bonhoeffer college Alpe d'Huez beklommen voor het goede doel “Bike 4 Make a Wish”
Het streefbedrag van € 5.700 is ruim overschreden tot een totaalbedrag van € 7.500

De groep bestond uit 38 leerlingen en 12 begeleiders afkomstig van 4 locaties. Zaterdag is de groep vertrokken om vervolgens zondags in de Alpen te trainen. Maandag was het de grote dag. Zaterdag was het 27 graden. Zondag leek het even niet mee te zitten. Het regende en ’s morgen sneeuwde het op de top. Bij aanvang van de beklimming kwam de zon erdoor, de straten werden droog, de lucht blauw en de temperatuur steeg weer ver boven de 20 graden. Kortom een prachtige dag.

Een prestatie om trots op te zijn!

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Run-bike-run voor schaatsclubs in Ootmarsum en Delden
Run-bike-run voor schaatsclubs in Ootmarsum en Delden

Vorige artikel

Brochure voor nieuwe leden
Brochure voor nieuwe leden