Naar hoofdcontent

Nieuwspagina

Verslag van het trainingskamp van de Marathongroep in Sauerland

In het weekend van 21-23 juni zijn 12 leden van de marathongroep op trainingskamp geweest in Sauerland.

Verslag van het trainingskamp van de Marathongroep in Sauerland

In het weekend van 21-23 juni zijn 12 leden van de marathongroep op trainingskamp geweest in Sauerland. De volgende schaatsers gingen mee: Jorrit, Jasper, Jordi, Pascal, Stefan,Jelle, Erik, Laurens A., Patrick, Laurens K., Jos en Ellie.

Op vrijdag ochtend werd er verzameld bij hotel van der Valk en van hier uit werd vertrokken naar ons appartement in Föckinghausen. Deze mooie locatie ligt bovenop een heuveltop, die vanuit het dal bereikt kan worden via een steile of via een extreem steile klim (>15 %). Dus na elke fietstocht wachtte ons nog een mooi toetje voordat er uitgerust kon worden. Na aankomst op vrijdagmiddag hebben we gelijk een mooie tocht gefietst van meer dan 100 km.

Op zaterdag is de inmiddels traditionele Bierrunde gefietst; een mooie fietstocht van 130 km, die langs een aantal lokale bierbrouwerijen gaat, waaronder Warsteiner (zie bijgevoegde foto van de groep).
Zondag hebben we nog een klein rondje gefietst en zijn toen weer huiswaarts gegaan.

Tijdens dit weekend zijn dus de nodige kilometersgemaakt en is een goede basis gelegd voor de komende winter. In totaal hebben we 300 kilometers gefietst en bijna 5000 hoogtemeters gemaakt.
Naast deze trainingskilometers was er uiteraard ook een hoop gezelligheid, waarbij iedereen elkaar wat beter heeft leren kennen.

Via deze link kun je foto’s van het fietsweekend zien in het HIJC album.

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Brochure voor nieuwe leden
Brochure voor nieuwe leden